status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Newfronter #76031 Honnan tudod mire költi a Sony a Plus-ból befolyó összeget?? :D:D Nagyon vicces vagy, amikor ilyen szűk látókörűen látod a világot, és még vered is a melled hozzá.
"Tlou,Horizon,GOW???? Ezek most hogy jönnek egyáltalán ahhoz a témához hogy már dupla annyiba kerül a plus mint rajtkor és még mindig egy rakás szart sem ér????? Sony nélkül ezek nem lennének? Mesélj még.:)"
Ja, ezek csak úgy lettek, a földből kinőttek. :D
Mi köze? Mondjuk ezekre is költheti a cég az ebből befolyó pénzt. Nem csak a PSN infrastruktúrára.
De majd te biztosan jól megmondod, hogy nem. :D:D:D
De mielőtt ugyan ezzel visszatámadsz, én csak azt mondom, hogy erre IS költheti. De majd az idegességtől ezt szerintem nem is fogod érteni.
Meg ugye több minden lehet a háttérben a Sony-nál is, amiért árat kell emelni. Pl. összekapcsolják a PS Now-al. Esetleg tényleg jobb PSN-t építenek, amihez kell a több bevétel... de ezt előre nem fogják hangoztatni, csak amikor itt az ideje.
Na meg a Sony sem szeretet szolgálat, még mindig.
Tényleg nem tudom mire ez a kirohanás... lehet rosszul esik nekünk, magyaroknak az áremelés, de ettől nem lesz szar a cég.
MS-nél már megtörtént az áremelés, pedig ott szerintem nagyon kevés az érdemi exkluzív játék, ott mi lenne a véleményed? Mennél tüntetni? :)
Az MS-nél max aláírnék egy petíciót, hogy nem látjuk az értelmét az áremelésnek, és hogy vonják vissza. De itt a Sonynál - ahol ilyen jó játékokat kapunk - nem látom ennek értelmét. Személy szerint a PSN-el sem volt sok gondom. Néha a karbantartás, a Ddos támadás lehet megakadályozta hogy tudjak játszani, de ez pár nap volt csak. A tetteseket meg nagyrészt meg is kapták a büntetésüket a szarságaikért.
A legnagyobb bajom a letöltéssel volt, de manapság azzal sincs túl nagy gondom Ps4 Pro-n. Ennyit nem ér ez a kirohanás.