status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bandicoot #76025 Értem tehát egy "kúrva" nagy troll vagyok mert le mertem írni a véleményemet arról amit a Sony a Plus szolgáltatással hazudozik-művel. Komoly,igazi érett magas intelligenciaszintről árulkodik a megállapításod. 
Amennyi eszed van "SZERINTEM" te még 50.000 forintért is befizetnél a plus-ra.
Ettől függetlenül a tényeken nem változtat semmi: Nem indokolja ezt az emelést semmi,de azt sem hogy miért kell egyáltalán fizetni avagy miért kerül jelenleg is ennyibe. Továbbra is: a játék ára tartalmazza a multit. Vagy ha nem adják olcsóbban a játékot. Dehát tartalmazza,lásd milliók BF1-et tolnak. Mi köze a Sony-nak az egészhez? Nagyjából semmi. EA játékot játszol EA szervereken Origin megoldásokkal. Akkor itt miért is fizetsz a multiért? Kedvezmények? Ejha,rendszerint mire valami kedvezményes addigra már boltból vagy használtan jóval csolóbban beszerzed. Ingyen játékok? Nem nem ingyen és nem is kapod,csak bérled, amint elmegy a szolgáltatás buktad a játékokat míg újra elő nem fizetsz.
Mi fejlődött az iszonyat pénzből amit beszedtek a Ps3 PSN-jével képest? A stabilitás és a sebesség valamelyest,de abszolút nem annyit amennyit kellett volna. Az Xbox 360 gold szintjét sem ütik meg,nemhogy a jelenlegi gold szinvonalról beszéljünk. "odaát" legalább érzed is hogy kapsz valamit a pénzedért, rendes tartalmat és rendes netedet is kihasználó sebességet.
Troll vagyok? Oké. De attól ezek még tények maradnak.