status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthane
    Az a baj, hogy a véleménykülönbségeket nem tudják elfogadni a legtöbben, s hatalmi harcot folytat valaki abból, ha a saját véleményével ellentétes hozzászólást kap. S ezeket nem tudják kulturáltan kezelni.

Főleg igaz ez a Nintendo-s kompániára, Ha én leírom, hogy szerintem a Switch-re egyetlen normális játék a Zelda, a többi bugyuta, és két percig nem köt le, 10-en ugranak a torkomnak, hogy ez hülység. De hát hogy lenne hülyeség, hisz ÉN ÍGY ÉRZEM! Pont nem érdekel, hogy más mit gondol róla, ha én így érzem, akkor így érzem. Nem kell meggyőzni az ellenkezőjéről, pláne nem kell egyből verbálisan agresszívnak lenni, ahogy ez dívik ebben a körben.

S nagyjából ugyanez igaz itt mindenre. Felesleges ízléseken vitatkozni, itt pont nem olyan dolgokról kéne beszélni, hogy X játék jó, vagy Y. Hisz kinek ez, kinek az.

Korábban leírtam, hogy a magyar társadalom szerintem 75%-a kőbunkó. A kulturált ember egyik ismérve, hogy más véleményt tiszteletben tartja, és nem próbálja meggyőzni őt az ellenkezőjéről.

Hát ezért olyan ez a topik, amilyen.