status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #75345
    Crash Bandicoot N' Sane Trilogy elsőre:
    --------------------------------------------------------------

Menü:

- na ezaz ami a játékon bellül nincs is....
    mivel kiszedték a MASTER kód opciót, valamint a Continue és SAVE-LOAD már a térképen a játékban illetve a kinti főmenübe lett szétrakva.

Nagyon aranyos az intro, megmutatja, hogy milyen modon alakult át a régi grafika, ami elég nagy poén. :D

Játék lista, kiválasztás elég dizájnos lett, a régi 3in1 lemezhez képest sokkal jobb, mint az Uncharted-nél. :)

Játék:

- irányítás sokkal jobb lett, az analóg karokkal. Itt nincs az, hogy ha ugrasz és leérkezel egy dobozra vagy dobbantóra akkor ott marad abban a helyzetben nem tolódik el tovább, és nem kell visszarántani a karaktert, ez miatt esetem le már párszor, mert a régi részben tapasztaltak alapján rögtön korrigálni szeretnék, de itt NEM KELL! :)
    - MOST IRÁNYÍTHATJUK COCCO-t is mint karaktert!!! :) Aranyos. :D 3 vagy 4. pálya tán érkezik meg egy időgéppel a pályára. :)

- ha egyhelyben áll Bandi, akkor elég jóféle animációk vannak
    - grafika szerintem pazar, a hangok ugyanazok.

- Hálisten centiről-centire ugyanaz eddig a játék, nosztalgia nagyon ott van.

Néhány nagyon FONTOS DOLOG:

- mentési rendszer megváltozott, ezért egy nagyon kemény baki is van benne!
    VIGYÁZZATOK!
    Ha kapkodok, úgy járhattok mint én most az elején. Ha el van mentve a játék, és újra el szeretnétek menteni, akkor L2 gomot megnyomjátok, beadja a mentéseket.
    NA DE ITT A PROBLÉMA!
    Ha nem figyelitek, hogy a MENTÉS a NÉGYZET gomb, és figyelmetlenségből az X-el akarjátok menteni, KÉRDEZÉS nélkül betölti a mentést, annak ellenére, hogy én felcseréltem volna a 2 gonbot.
    És az X a SAVE kellett volna lenni, vagy 2x-es LOAD megerősítés.
    Szóval tévesen nekem is sikerült visszatölteni a mentést. :D
    - A másik fontos, hogy könnyítettek a játékot még egy helyen!
    NINCS TÖBBET DOBOZ RESPAWN a checkpointok nál....
    Vagyis nem kell visszamenned a dobozokért, ha meghalsz a pálya egyik checkpointjánál!
    Ha addig minden doboztkiütöttél, akkor már nincs nagy para. :)

Nekem elsőre most megvan Game Over nélkül az első sziget!
    Majd holnap megy tovább a jókedv!
    Nagyon fun! Pont mint régen...:D
    Elsőre ennyi.

Crash Bandicoot N' Sane trilogy - Part 1 (Youtube)