status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Az tény hogy nagyon rámegy a nézettségre, és kibaszott durva dolgai vannak, de olyan ami nem lenne kötelező, mert másoknál sem látok ilyeneket like elérés miatt.
Piszok kegyetlen.
Van annyi benne hogy van tech a tulajdonában, azt ennyi.
Nem a sráccal van baj. hanem azzal, hogy ő mint mondta is, ebből él nagyrészt, nem tudna mást csinálni, azt az üzletvezetésen kívül, és nem látja nézői szemmel a dolgait.
De ebben nem csak ő van így, mások is.
Illetve szándékosan megy le pár ember hülye gyerek szintre, na akkor azt én még károsabbnak gondolom.
Én mostanában, fel vagyok iratkozva és a videói bejönnek ugye a listán, de amik most mennek, azokat nem tudom hová tenni. amikor játszik az oké, meg segít embereknek.
De mikor jött a csajával, hogy teljesen szétesett, az is gyengén volt kamu.
Meg a nagy likevadász sorsolások. Ami önmagában jóindulattal van kikövezve, csak hát szegény nem komunikálja le jól.
Meg basszameg mikor mondta hogy a PlayIt-re ki lett közösítve, és a Konzolvilág logoja miatt miért nem hívják meg, mert ő annyira kell oda.
Hát basszátok meg, ajánlom ezt a videót mindenkinek, nem is értem hogy lett belőle vezető a boltjaiban......nem értem.
Ennyi ész nincs vagy logika, az már probléma és ebből feltölteni egy komoly videót, na ez gáz.