status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • ppista
    A legjobb videojáték készitö cég a Nintendo.Véleményem szerint azok is maradnak még hosszú évekig. Hihetetlen ötletek, kreayivitás, megvalósitás jelemzi öket lassan negyven éve. Iszonyat mennyiségü 5 Ft-ost dobtam a DK autómatába 85.-ben, a suli melletti kocsmában.
    90.-ben jött az unokaöcséim NES-e, amit rengetegszer kölcsönkértem, majd 93-ban saját SNES az Amiga-m mellé. 98-ban N64 (a mai napig megvan) aminek köszönhetöen itt Debrecenben alapitottunk egy mini Nintendo klubot, és az öt haverom közül mindig kisorsoltuk ki melyik Rare vagy "N" játékot vesszi meg (másik kiadótól nem is volt kazettánk).
    A GC-nél valami megváltozott. A Sunshine pl. nagy csalódás volt, és bár a WW az egyik kedvencem, de eladtam egy idö után a gépet, mert egyszerüen a régi varázs elmúlt. Wii-t is csak kölcsönben volt nálam, akárcsak a "U" azért a pár dologért ami valamennyire érdekelt.
    Egyszerüen már émelygek a tipikus Nintendo édi-bédi, tündi-bündi cuccoktól, és ami fura az N64-es akkori barátaim is igy vannak vele.
    Idönként vissza-vissza nézek a platformra, hátha valami megmozdul bennem, de egyelöre semmi. Ez az E3-as elöadás meg kb. 5 évre el is vette a kedvem a visszakacsintástól is.