status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
De most mit is szeretnél közölni? Én nem azt mondom, hogy ezek a játékok ne letézzenek, hellóka! Olvasd már el a posztomat újra. Itt nem a pécé, meg a bármiről szól, hanem az eszközök, szolgáltatások, cégek kötöttségeiről. Miért kellene bárkinek 3-4 féle gépet tartania, ha mindegyiken van tartalom, ami érdekelné? Szívesen néznél a nappaliban 5 kikapcsolt tévét, ha a gyökér szolgáltatók a műsoraikat csak bizonyos, mondjuk saját tévéjéhez kötné? Örülnél ennek a helyzetnek?
Nem. Ennek épeszű ember nem örül. Jelenleg az egyetlen amiről nem bírsz leszakadni, hogy szerinted ezek nem léteznének, ha a sony kiadná másra. Mert nyilván egyetlen orthodox fasszopó üzleti modell létezik: az, hogy a szolgáltatást az eszközbe zárom. Nem. Kell létezzen más. Ha az MS keresi a mást, ha érdek ebben hogy a tartalom eljusson mindenkihez eszközfüggetlenül az gecijó.
Rám ez kevéssé él, mert én megveszem a 4-5 gépet is, leszarom. A "befektetést" sem kell igazolnom, a sok gép ellenére is az pörög a legtöbbet. Kevéssé én vagyok a kérdés, bár én is örülnék, ha nem kéne ilyen...hát mondjuk úgy finoman, "változatos" minőségben érjem el a tartalmakat. Főleg ha amúgy van olyan technikailag totálisan alkalmas berendezésem, amiből elegendő lenne 1 is. Totális őrület az egész.