PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Ez nem feltétlen lehet igaz, pc-n télleg egy kalap szar, nekem is bizonyos linkeken keresztül botrányos amiket néha művel, bár megoldás van, ha viszont ez hosszabb távon semilyen böngészővel nem megy akkor van gond.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Igen, igénytelenség? Nem tudtam eddig.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Na végre kibontottam Pro-t,üzembe helyeztem.
Hú de szép😮
hat akkor meg a faszom kivan! <#mf2><#idiota>
A gépen ha be akarsz lepni a psn accodba, akkor ezzel a hibával fog kivágni valószínűleg. Nálam is ugyanez a probléma, weboldalt, storet nem értem el, mobilnettel igen. Azt írták, lehet, hogy a net szolgáltató a ludas...

nincs kod, csak hogy nem elerheto. 😞
Igazad van! Mobilnetrol mar megy a telefonon. Szoval az itthoni halozat a ludas. Vagy lehet hogy a UPC halozatan nem megy valamiert? Azt nehezen hiszem el hogy minden megy itthon, sot, meg a DVR-t (8 kameras rendszer a haz korul) is elerem mobil-halozatrol (tehat kivulrol a telefonnal), csak a SONY oldala nem megy az istennek sem.
Kandurex
Akkor nem biztos, hogy jó ötlet lesz. De tegyél vele próbát, itt nem kell rohasztani a játékot az idők végéig <#banplz>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Tökéletsen megy a store, a hiba az ön készülékében van.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.13. 18:50:09

Totti5
"Igényes vagy gyors?"

A gémsztár se nem igényes se nem gyors. Ha egy "vezető" gémerszájt egy FF 15 trélert a megjelenés után 3 nappal hoz le, az igénytelen és lassú. Ha nem fért bele a hírfolyamba 3 napon át egy FF játék igen tartalmas trélere akkor sok szeméttel foglalkoznak és nem a lényeggel. Szóval olvass naprakész, hozzáértő szájtokat van pár magyar és van sok külföldi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem ws-37397-9 hiba? Nálam ma jött elő a drága...

Moby
Az elődöket sem játszottam.

Adversus solem ne loquitor

Moby
A telóról is az otthoni hálózaton vagy? Nézd meg mobilneten.

Elobb video-chat-eltem az ocsemmel, mondom nezze mar meg hogy neki onnan kanadabol megy-e a PS STORE, es megy! nem csak az angol de a magyar (forint arak) linkkel is mukodik. egyszeruen nem tudom mi a baj hogy itthonrol nem megy nalam. se szamitogepen, se a telefonon web bogeszojeben, de ami a legnagyobb poen hogy az androidos PS STORE applikacioban sem mukodik. mindegyiknel azt irja hogy a site nem elerheto. krimi az egesz. plane azert mert minden mas mukodik itthonrol. beleertve az XBOX es a NINTENDO oldalait.
Kandurex
Gyanús <#vigyor>

Bár ha tetszettek az elődök...

Moby
A yuv az alacsonyabb sávszéligényű.(mármint a 420, a 444 az ugyanaz, mint az RG😎. Ergo nem. Meg amúgy is része a hdmi szabványnak. Ugyanott kell tudni közlekednie, mint az rgb.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.13. 17:37:05

Koszi, arra tettem. De ahhoz nem kell specko hdmi kabel? Marmint yuvhoz.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Ha a filmről az egyetlen véleményem az volt, hogy "hátmostmegmiafasztláttam???", akkor gondolom a játékkal pláne felesleges próbálkoznom. Ugye? <#banplz>

balee4
Ha HDR-es a TV-d hagyd, hogy a PS állítsa be a megfelelőt (tehát tedd automic-ra) ha nem, nyugodtan teheted RGB-re. A HDR csak YUV-val megy. Majd az újabb TV-ken, amik jövőre jönnek, talán menni fog a HDR 10 RGB-ben, a HDMI 2.0 kevés ehhez.
Utoljára szerkesztette: balee4, 2016.11.13. 17:33:55

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

darkSectorxxx
Ja, hogy így érted az öreget.
Mert az a 10 év nem tudom számít-e egy 25 körüli srácnál, 25 vagy 35 az annyira szerintem nem sok.
Én azt hittem, ilyen legalább 30 évet öregszik, akkor azt mondom hogy ja, kinő a szakáll stb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.13. 17:25:35

darkSectorxxx
Ő vrj.
A való életben az ilyen hajú japán furcsa öltözködésű srácok puhányok?
és minden nap otthon nyálas zenére sírva törlik pzs-vel a szemüket? vagy mi? 😄
Nem értem a beskatulyázást.

Mikor kapásból a harcművészet ágon egyből megtörik az állítás, pont hogy ők a nem puhányak.
Van kultúrájuk.

TDC Geronimo
10+ évet ölel át a játék úgyhogy biztos fogunk játszani az idősebb karakterekkel

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
Bezzeg a filmben írmagja nem volt ennek a buzi...vagy mi, típusú karaktereknek!

Kandurex
Oké, másképpen fogalmazok, életképtelen-műmájer-japán nyálkisfiúk.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.13. 16:59:48

darkSectorxxx
Szerintem meg semmi buzi nincsen benne, 1 dolog különbözteti meg a karikat, a hajuk, semmi más.

darkSectorxxx
Hát ha napi hsz-nál 100 felett kell görgetnem, hajlamos vagyok lustulni. 😊

FFXV: Miért neked nem elég badass ez a karakter?
Szerintem nem lesz idősebb, mivel az egész story-ban ezt sugallják, hogy végig ez a kor marad, ezekkel a karakterekkel, én max azt tudom elképzelni hogy átváltanak 1x-2x valami más fontos szereplőre.

Pl a király az kemény lenne, szerintem tuti lesz is vele majd valami, az animációban is keménykedett a Lovag ellen. 😊

Totti:

Igényes vagy gyors?

Kandurex
Van némi buzi-bár hangulat. <#wilting>

Meg fura, hogy Noctus környezetébe mindenki európai típusú, még az apja is, ő meg valami fél kínai-koreai tini. <#falbav>

Szerintem a postás lehetett...<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.11.13. 16:57:29

Fiuk, 4k tevenel yuv-ra vagy rgbre kell alitani a video outputot a pro menujeben?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
Amúgy FF XVbe remélem játék felétől már az idősebb társasággal fogunk játszani

Totti5
Topikot nem nézed, és olyan hírforrásokból táplálkozol akik csiga lassúak. Olvass igényes médiát!

TDC Geronimo
Nem is értem minek olvasod. Ha valami említésre méltó hír van itt úgyis megtalálod

darkSectorxxx
És ennek mi köze a taglaltakhoz például? Kíváncsi lennék a válaszodra.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.13. 16:48:07

Totti5
gamestar előbb tette ki a trailert az oldalára, onnan az ihlet

( és tényleg, így legyen 5ösöm )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.13. 16:45:57

darkSectorxxx
Ja bocs, én sokszor ha látom hogy nincs iromány válaszra nekem akkor nem olvasok végig 200 hsz-t, megesik az ilyen, vagy ha átgörgettem már rég volt, nem jegyzem azért meg az összes videót.

TDC Geronimo
Dark. Már párszor elmondtam, de mi lenne, ha a több oldalas hszeid közben olvasnád is a topikot? Rendre olyanokat linkelsz, ami már volt

darkSectorxxx
Hiába smile-zol, ez így van, ugyanezekért mások mások közt egy szót nem szólnak.

n000rbi
<#szomoru2>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx

Moby
Nem iszok alkoholt, de nem zárható ki 😊

darkSectorxxx
Nem számít a mióta, itt csak az számít, hogy KI.

spybot919
Nem tudom mióta megy a ds- szenvedés én csak 2x-3x szoltam hozzá 😊
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.13. 14:08:24

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

n000rbi
Merthogy esetleg a 4k tv-s buzulásnak köze van a pro-hoz? (a pc-s dolog az más, annak semmi helye itt és szerintem írtuk is) Az, hogy a Das3 dlc jó vagy sem az oké, de száz hsz-ben megvitatni a pvp-s szenvedést az kurvára nem érdekel itt senkit.

spybot919
Amikor a 4k tv-s károgás meg pc-s buzulás is ide ömlött be. akkor is be írhatta volna ezt valaki 😊

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

darkSectorxxx
Oda megy majd igen. NM.
Ahogy a legtöbb téma a sajátjába szokott. 😊

darkSectorxxx
Bocs de nem.
Az új annak van értelme, mert ott rendes 3v3 meccsek vannak külön aénában az más.

n000rbi
Dark a Das3-téma menjen már inkább a saját topikjába, jó? Köszi!

spybot919
Az a baj hogy az új dlc-t is úgy próbálták eladni, hogy végre van covenant pvp jeah. Pedig az alap játékban is benne volt csak baszott működni. 😊 De nem baj majd eladják dlc részeként.

darkSectorxxx
Ja 1v2 még elmegy, de ott is a makkon múlik minden, én amikor 1v2-be mentem nagyon egyszerűen megoldják, az egyik hátulról támogat, varázsol, dobál kést, stb, lő valamit, élettöltés off, a másik meg eközben megy rád, amikor meg lemegy az élete hátragurul, és én semmit nem tudok csinálni mert a messzi ember meg engem blokkol a gurulásban, a töltésben, és még az a jobbik eset ha ezt úgy teszi, hogy szemben velem, de mikor harcolok a társsal és megfordul a kamera, vagyis rámegy a közeli hogy megkerüljön, na akkor kész, harcolhatsz, csak éppen értelme nincs, és a hab a atortán, hogy neked max 7 flaskád lehet, a 2 másik kari 15+15-ével.

Gratula fasznoobok, akik ezt próbálták ballanszolni, nem ballanszolták, csak fejben kigondolták, hogy majd megcsinálják, azt ennyi, kész, kiadták, jó ez így.

spybot919
Videoról butának tűnik az ellenfél persze, azért amikor ott vagy és kurvára nem úgy és akkor üt a karaktered ahogy szeretnéd... Meg azért egy laza kis lagg is befigyelt akkor de ez van. Mindenki a saját pvp-jét érzi a legnehezebbnek.
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.11.13. 13:37:24