status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Watch Dogs magasan! a legszebb városi sandbox játék volt amikor megjelent, kurrgen részletekkel, bevilágítással egy csomó olyan dologgal ami előtte nem volt ilyen kidolgozásban, kihasználták az új gép adta lehetőségeket. Ráadásul hosszú évek után az első városi sandbox volt ahol autókázás közben is stabil 30 frémmel szalad. Egy GTA5 meg a többi után ez valódi előrelépés volt és sokkal jobb élmény, hogy folyt. Én nem tudom mi volt akkor az átlag, de ennél szebbet nem láttam és kb gond nélkül jött gen elején.
De akkor ennyi erővel a Watch Dogs és minden más is a konzolok miatt visszavéve... csak ugye sosem erre ment ki a játék, hanem Ubi fikázásra, a többi kiadónál meg legyintés volt csak. W3nál meg magyarázás, de akkor ez mindenre igaz ugyan úgy. De teljesen mindegy mit mutatnak 1-2 évvel a megjelenés előtt, az semmiben sem a végleges produktum, pláne egy összevágott prezentációs anyag egy bemutatóra. Tudni kell hova tenni a dolgokat, az a biztos amikor megjelenik... ettől függetlenül akármelyik játék átesett ezen, a végső termék is kimagaslóan szép játékok lettek, csak éppen a realitások talaján.