status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én végigtoltam a W3-at mindhárom platformon és érdemi különbséget nem láttam az X1 és a PS4 között. Mindkettő gatya volt egy izmos gépen tolt W3-hoz képest, mégis mindkét platformon messze a W3 a legjobb játék. A második helyezett a kanyarból sem látszik. A downgrade-ben igazad van, kapott is érte a CDPR annak idején, de pont egy konzoltopikban kéne nagyobb megértéssel lenni, mert a CDPR azért vitte lejjebb a grafikát, hogy egyáltalán elinduljon a gyengébb vasakon. A Watch Dogsos hasonlatod azért nem jó, mert a Watch Dogsból egyrészt nemcsak a grafikát szedték ki, hanem játékelemeket, amiket még az E3-on promóztak, aztán a véglegesben sehol sem volt, másrészt a Watch Dogs annyira le lett butítva, hogy az átlagszínvonalt sem érte el a platformon, holott a promoanyag az rávert a GTA5-re látványban. A W3 ezzel szemben lebutítva is az egyik legszebb, sőt, open ended sandbox játékból a legszebb a konzolokon.
Mindezek mellett, akinek tényleg számít a jó graf és a frame rate, az ne konzolon, hanem az izmos pc-n próbálkozzon. 1080Ti, SLI-ben és szépen kijön a 60+ fps 4K-n. Vagy egy karival 100 körüli fps 1080p-n. A konzol előnye az egyszerűbb hozzáférhetőség, nem a grafika és a teljesítmény.