status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    Lehet menni Őket nyalogatni oda ahol vannak, de ezt a fejtegetést, méregetést ne erőltesd mert tévúton vagy és össze vissza összemosol dolgokat.

De leírom nektek még egyszer, mert csak az marad meg bennetek ami éppen jól esik és nem az ami volt.

Witcher 3-at gyűjtőiben vettem meg Xbox One-ra előrendelve. 47 ezer vagy mennyi, sőt meló után még fel is tekertem Pestre hogy azonnal meglegyen így egy 100kmert még kocsikáztam.

Iszonyatosan vártam, erre az első képkockáktól kezdve a játéknak egy ép pillanata nem volt, sosem volt folyamatos, ahogy megmozdult az ember előre "akadt". Mint kiderült nem azért mert 25 fps, hanem mert 34 fps. Ezek a madarak kihagyták hogy max 30 legyen. Erre az opcióra ami elég nyilvánvaló volt egy 2 hetet min. kellett várni. Addig NEM tudtam érdemben játszani, mert nem volt jó az élmény. Ez lenne a világ legigényesebb kiadója, fejlesztője aki előtt fel kellene nyalni a vörös szőnyeget és fikázni szarozni mindenki mást? uggyan már. Azt olyanoknál lehet, akik kiadbnak valamit makulátlanul, de legalább is törekednek rá hogy az legyen ( nyilván bugok miatt nem lehet egy openwolrd játékot ostorozni, mert az kivédhetetlen ilyen tartalom, szabadság mellett )

A játék kiváló volt story, színészi munka, szinkron, mocap, mechanikai elemek, tartalom, látvány szempontjából. Ennyi képet még sosem lőttem játékból és bármelyiket ma is visszanézve az mesélni tud ma is és elképesztő élmények voltak.

De mint fejlesztő és mint kiadó technológiai szempontból a játék gyenge volt. CDP egy fikarcnyival sem volt erkölcsileg előrébb mint a piac bármelyik szereplője. Olyan gameplay terélerrel reklámozták be ami sosem valósult meg. Emiatt a Watch Dogs 1-et karóra húzták, a Witcher 3-nál meg legyintettek. Nem, PCn sem ilyen, semmi köze ahhoz a verzióhoz egyik platformon kiadott Witcher 3nak sem. Az egy nem létező verzió, ami max a fejlesztők gépén volt. Ettől függetlenül, hogy mi nem lett, ISZONYATOSAN jól nézett ki Xbox One-on, nekem egy pillanatig, sehol és semmikor nem volt semmi gondom a grafikai részletességgel, effektekkel, kidolgozással. Sőt, ennyi képet játékból még nem mentettem ki... Kiváló munka.

DLC politika sem tetszett, mert megvan egy 47 ezres játék ahol kurva jó fejek vagyunk és kommunikáljuk, hogy nem les fizetős DLC. Erre már nem si tudom hogy de vagy 8 kontentet kiadnak előre képekkel meg mindennel hogy ezeket kiszedtük, itt van léteznek, és hetente 1-2őt megkapsz belőle.

De ezt mindenki tökéletesen tudja, nem értem miért kell a CDP esetében homokba dugni a fejeket... Én, mivel csak magam nevében tudok beszélni, a Witcher 3-at mint játékot sosem szóltam le, hisz imádtam, végigjátszottam, elképesztő jó kaland volt, minden más kiadói politika és programozási hibák. Aki ezt a kettőt összemossa az magára vessen, de ne mondjon már olyat amit én sosem tettem.

Arra már felesleges is reagálni hogy még én vagyok a hülye mert élvezem a Wildlandsot... semmi köze hozzá senkinek. Senkinek nem tartozok vele magyarázattal. Ahhoz meg nekem semmi közöm, hogy valaki nonstop minden Ubisoft játékot utál, és azzal nem lehet mit kezdeni hogy "10 éve minden Ubi játék alig megy túl a középszaron" Ez egy megingathatatlan érv!

Úgy veszem észre hogy aki most fikázza a Dirt 4-et az az első pár pályán tovább nem jutott el... olyan időjárási, napszak körülmények és pályák vannak benne ami a Dirt 3ban sosem volt. De nekem mindegy, legyen most ez az aktuális fikajáték, mindenki azt csinál amit akar. De teljesen függetlenül akármelyik előző résztől, ha nem is néz ki úgy, akkor is mivan? tegnap ott fejeztem be hogy naplemente mező dombok, majd sűrű erdőbe befele elég sötét, ami olyan kondíció volt amit én jó sok óra Dirt Rally és Dirt 3 alatt sehol nem láttam. Gyönyörű volt. De lehet valakinek ez ronda, nekem nem dolgom ezt kétségbe vonni, én max azt tudom közölni amit tapasztalok.