status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Melyik része a marhaság? Az hogy rávilágítottam ezekre a "szörnyűségekre" még nem tesz pesszimistává.
Nem vagyok én összeveszve a világgal. De attól még ezek létező problémák, csak vannak emberek akik félnek szembenézni az igazsággal.
Inkább az béküljön ki magával akik nem képesek arra hogy ezt a részét is lássák a világnak. Jang létezik a Jin meg nem? Vagy csak nem veszünk róla tudomást?
De talán az ókori egyiptomi gondolkodás mód ami tökéletesen kifejezi.
Úgy tanulunk, hogy szembesülünk életünk minden egyes döntésének és tetteinek következményével. Szenvedés által képesek leszünk értékelni a boldogságot, gyötrelem által képesek vagyunk értékelni a békét. Minden helyzet még a legnehezebb is: tökéletes: mert leckével szolgál a szellemi tökéletesség felé vezető úton.
Akiben nem tudatosul a rossz, az emberi gyarlóság és tömeges-manipuláció létezése és nem is hajlandó tudomást venni róla, az rohadtul hamis képet fog kapni a világunkról és csalódni fog. De lehet hogy a mai tudatlanság, áldás.
De értem én mire akartál kilyukadni csak érdekesen adtad elő és ezzel le is zárom ezt az offot.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.06.07. 23:17:40