status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én azt mondom, ha okos kislány és képes nem felvenni a netes kritikákat, pl megnézed akár Facebook-on.
És esetleg még figyelemmel kíséred te is és partner vagy, akkor azért nem vészes.
Nekem a 8 éves keresztfiam is mondta hogy a youtube-ra szeretne feltölteni focis videókat mert szeret focizni. Ő is baromi okos mind a suliban, mind általános témákban a korához képest, osztálytársakhoz képest, ezt a tanárok mondták a szüleinek nem én.
És értelmes gyerkőc, sok olyan dologról lehet vele beszélni amit azt hinné az ember hogy nem úgy fog még fel.
Aztán elmondtam neki, hogy ez mit is takar amúgy a valóságban, hogy gondolja át mit oszt meg, ezt az osztálytársak, bárki9 megnézheti, vagyis úgy töltse fel, hogy azt mintha emberek ezrei előtt csinálná egy téren pl.
Illetve mivel nem csak kedves emberek, pajtások vannak, mint akár a suliban ha játszanak, lesz aki esetleg kicsit negatívan fog véleményezni.
Ha ezt ki tudja zárni, és nem befolyásolja érzelmileg, nem látod rajta hogy rossz hatással lenne a viselkedésére, akkor addig még oké.
Mert nem feltétlen 100%-ban rossz ez az egész, ha van kedve, önbizalma, szerepelni akár, az részben jót is tehet.
Mint szülő, ugye neked kell ezt majd felmérni és irányítani az elején.
Én úgy gondolom, mivel az ő közönsége nem fog hangot emelni ha nem tű éles 4k képminőséget biztosít egy hangstúdió minőségű mikrofonnal.
Szerintem egy sima alap 720p hd kamera és egy normál mikrofon elég.
Ha később idővel nem változik a helyzet, nem lesz elege ebből, nem unja meg, vagy te nem látod azt hogy közbe kell avatkoznod, szerintem, bőven nem tart semeddig leváltani a berendezést.
Induláskor szerintem teljesen felesleges az ilyen 20-30k meg a fölött beinvesztálni, mert nem tudhatod mennyire komoly az elhatározás, lehet 2-3 hét alatt megunja.
Mert ezek mögött brutális meló van, ami amúgy sok embernek, fiatalnak nem jön le, meg nem látja, hogy is láthatná ugye?
Meg a legnagyobb probléma (nem veled kapcsolatban, vagy a lányoddal), hogy azt látják sokan hogy fent van az a párszáz karakter és hű de egyszerű, mindet ismerik.
CSAKHOGY APROBLÉMA OTT VAN HOGY EZ A PÁRSZÁZ EMBER A PÁRSZÁZ EZER PRÓBÁLKOZÓ MÁSIK EMBERBŐL MORZSOLÓDOTT LE, AKIKRŐL NEM TUDNAK SEMMIT, ÉS AZT A LÁTSZATOT KELTI A FELSZÍNEN, HOGY EZ BÁRKINEK MEGY.
Úgy is a tartalom lesz az érdekes a közönségnek.
Én, részemről sok sikert kívánok neked és a kislányodnak, bármi is lesz.