status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #73398
    Nem teljesen ennyire egyszerű a helyzet. :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De beszéltük már, az ár+tartalomtól nem lehet mindig elvonatkoztatni.

Új, friss termék, kezdetleges, de ez nem mentség.

Én legalább egy 3. opciót betennék, akik megvették, nem tetszett nekik opció, vagy próbálták, nem tetszett.

De a fika szó az megint kérdés.
    Mire gondoltok, az a szint, amikor valaki annyit présel ki magából, hogy " háez szarság, fos vr"
    Vagy mikor esetleg valaki, egész egyszerűen még drága mulatságnak tartja, és mivel nem tudsz elvonatkoztatni mindig az ár/tartalom/érték-től, valószínűleg, előfordulhat elmarasztaló vélemény.
    Ami nem maga az általa nyújtott élményt vitatja, vagy minősíti, hanem a tech kezdetlegességére utal.

Sokan nem szeretnek az elején beleugrani, belefektetni dolgokba, amiben rövid időn bellül nem kapnak elég visszajelzést.

A mostani ellenzők nagy része árának töredékéért, ha rendes játékok jönnének rá, egy szót nem szólnának, és egyértelműen nagy kereslet lenne, de hát most még nem egyértelmű szerintem az hogy mikor és hogyan lesz előrelépés.
    Most vagy lesz még Resi 7 próbálkozás, mert kedvet kapnak, vagy ezután is csak finoman próbálkoznak és nem mernek belevágni nagyba.
    Aztán kicsúszik a gen, jön az újabb, jön PS VR 2 meg egyébb dolgok, azt lehet vettél 1-2 játékért szemüveget.

Mert sajna a legtöbb embernek tetszik a VR mert próbálta, meg ja sok apró játék van, meg a VR élmény tesz a játékra egy lapáttal, de nem tudnék egy kis tankkal pl lőni repkedő piros robotokra hosszabb távon, mert esetleg nem érdekel, hiába vagyok a játékba, egy idő után már nem elég, mert megszokod a látványt, és már fontos lesz a játék is.
    Sokaknak ez is kellene.

Vagyis van télleg itt-ott fika, de nem feket-fehér a story szerintem ennyire. :D