status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hasonló tapasztalatom van egy Videojátékos bolttal... :)
Régebben előrendeltem náluk egy Injustice 2 Ultimate Edition PS4 játékot (akkor azt közölték, hogy jutni fog mindenkinek). Tegnap a megjelenés előtt felhívtak, hogy sry bro, mégsem, DE a Deluxe változatot pár ezer forinttal olcsóbban megkaphatom (a hoppon maradt Ultimate-t rendelő egyszerű halandóknak).
A futár meg is hozta a játékot, viszont semmiféle kedvezmény nem volt rá, annyiért számlázták és adták, amennyiért a webshopban szerepelt.
Felhívtam őket, hogy mégis miez, hol marad a megígért kedvezmény.
Erre azt mondták, hogy hiba történt, de, ha a következő vásárlásomnál jelzem ezt az incidenst, akkor a következő vásárlás végösszegéből leszámolják a járó kedvezményt.
Ettől függetlenül a telefonos srác normális volt, nem is vele van gondom, csak minek ígérgetnek, ha nem tartják be.
És az a poén az egészben, hogy az ismerősöm, aki 1 héttel utánam rendelte elő a játékot, annak pedig jutott az Ultimate-ből.
Ezek után nem tudom, hogy érdemes-e még ott vásárolnom... (valamiért az az érzésem, hogy a következő vásárlásomból sem lenne levonva az a kedvezmény)
Nem tudom kinek jó az, ha így félrevezetik a vásárlót, de nem tudom ajánlani ezt a boltot senkinek sem.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.19. 14:23:57