status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ha jól rémlik úgy adták ki Xre, hogy unlockolt frémmel és mivel nem volt limitált 30, rettentően rossz volt, nem volt egy ép pillanata sem, mert össze vissza ugrált. Nagy nehezen limitálták és jó lett, de voltak amikor nem, peccselgették és rosszabb is lett, majd jobb, majd megint rosszabb.
A véleményem semmit nem változott. Witcher 3 egy kiváló játék, az art, desing, írók, zenészek, színészek kimagasló munkát végeztek. A programozók meg nem és a PRosok sem. Butított graf, ingyen DLCk amelyeket kivágtak, sok javítás hogy jól működjön. A legdrágább kiadást vettem, nem bántam meg ( kivéve akkor amikor day1-pár hétig szar volt a frém, de utána a kisebb nagyobb gondokon már könnyebben átléptem ).
Bármikor felhozom a Witchert mint mesterművet, de nem technológiai oldalon és nem PR oldalon, mert ott semmivel sem volt jobb mint bármi más amit itt most szidunk. Így ezek főlé sem tudom emelni, mert az egyszerűen hazugság lenne és durán kettősmérce ami már nem fér bele sehogy sem. CDP robbantott, a köv játékokkal lepjenek meg hogy nem kell kamu gameplay tréler, és nem kell heteket, hónapokat várni a teljesítmény javításokra, és nem kell kamu DLCkel (látszat)jófejt játszani. Day1 jó lesz S ott fogok állni az első sorban az kollektor kiadásért.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.17. 13:19:42