status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Bandicoot
    Nincs ebben semmi rossz példa,ugyan úgy élmény a felfedezés az akció a mellékfeladatok mint másban. Én nem értem miért kell erőltetni az andromeda-ra hogy 18 óra miközben baromság,ugyan úgy baromság mint az hogy van aki a zekldával 10 óra alatt végez.
    Nincs rossz példa,akinek ez 18 óra annak a Zelda sem lehet több,egy végigrohanás és annyi. Nem mindenkinek nyújt örömöt a felfedezés és a shrine-ok keresgélése. Ami neked 170 óra szórakozás az lehet másnak 170 óra dögvész lenne. És ugyan ez a helyzet az Andromeda-val is.

Nem vettek meg kilóra szimplán butaság hogy 18 óra az Andromeda. Metacritic meg pont nem érdekel ahova bejár a sok gyökér 0perces reg hogy beosszon egy 0 pontot. Nem azt mondtam hogy zseniális lenne az andro,sőt.
    Csak azt hogy pontosan úgy el lehet szöszölni benne és van is értelme,élményfaktora hogy 50-100 órákra lekössön. Teljesen jól ki van tömve tartalommal, változatosan.
    Apropó storytelling: Nincs az elkúrva szimplán csalódott aki azt várta hogy megint egy epikus sztori lesz mint a trilógia.
    Kíváncsi lennék aki szerint el van kúrva az vajon mennyit bír felidézni a sztoriból és el tudja-e mondani mi miért történt és történik. Állítom hogy a színe java csak hebegne habogna és a netről leolvasott 4 soros történetet írná le holott ennél jóóóval többről van szó.