status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bandicoot #71764 Nem az a szép hogy a BB pacingel meg problémás. Hanem az hogy egyeseknek akiknek ez megfelelő szint és gigaexnek mondják, más platformok exkluzív játékai szó szerint problémásak. A minap benéztem PSC hunra. A főszerkesztő épp a Zeldával vicceskedett mondván teknóban elég gyenge és framedroppok vannak szerinte, nincs elájulva. Ugyan ez a főszerkesztő a BB-t gigaexnek titulálta,egy csodának. És a No Mans Sky-ra is 8 pontos tesztet engedett ki.... Régi 576kbyte-os gyökér, a magyar ps tulajok meg eszik a szavait. És hány ilyen lehet a nagyvilágban. Csoda hogy engedik a ps4-re is a frame gondos játékokat megjelenni? Senkit nem érdekel a framerate probléma maximum akkor ha konkurencia konzolján van egy exkluzívban akkor rögtön lehordják a sárgaföldig. Valamint azokat akik igényes akadásmentes szórakozásra vágynának. Csak sajnos az elöbbiek vannak jóval többen.
Mindemellett én jól szórakoztam a From játékaival teknóproblémák ide vagy oda,de tényleg nem lehet és nem is kéne szó nélkül elmenni a problémák mellett...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.24. 19:46:27