status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #71144
    Igen csakis az amivel ironizálnak a többiek. A fanboy-ság, meg erősebb hardver tudata semmi más. Nincs más oka, ha az Xbox lenne számításokat tekintve több GF, akkor az lenne jobb....
    Persze hogyne ez a többiek véleménye, most elmondom az én jelentéktelen feltevésemet, és meglátásomat, hogy az én kicsiny szobámban miért pörög többet az Playstation 4 ....

Tudom ez semmit nem jelent és valójában sima hardver péniszhossz miatt a ps4 van a porondon, de én a világon lehet egyedül valamiért azért játszom ps4-en, mert....

- ps4-re van a legtöbb olyan csak erre a gépre megjelent játék, ami engem érdekel, és a stílusomhoz közel áll
    - xbox-ra van halo, meg forza, meg forza, meg forza meg halo meg halo, meg forza....meg Gears of War, amiből jön 5 évente rész, ami ennek ellenére egy kibaszott befejezetlen epizód egy trilogiából, meg jön egy Tomb Raider, ami már van mindenre, meg van egy sárkányos játék, amit TÖRÖLTEK, nehogy esetleg több választék legyen.
    Igazából tartottam még a Quantum Break-re, meg ha majd jön egyszer majd Alan Wake 2.
    PC-n is amúgy sok a játék, ami sorra vándorol konzolokra, ott marad pár online játék, ami vagy érdekel valakit, vagy nem mint engem.

Ps-re meg van AAA fronton választék szélesebb stílus palettán és ahogy a Ni-oH is, ez nem a grafikáról szól mindig.
    Ez a Ni-oH egymaga bizonyítja, hogy itt nem a csillivilliről szól ez a platform.

Részemről a nyugati amcsi stílus sok esetben garancia, hogy valami agyonbassza a játékot. Japánok a játékokkal valamiért jobban megfognak. Ahogy sorban basszták agyon a játéksorozatokat, ahogy belefolyt az amcsi életérzés....

Resident Evil, DMC, MGS, Final Fantasy....

Talán mert a keleti filmeket többre értékelem, mint az amcsi filmeket, lehet azért, mert van stílusuk....

Én nem GF számítási kapacitás miatt pörgetem itthon többet a PS4-et.
    Mast viszont nem tudom, hogy van ezzel...
    Én a játékokhoz veszek gépet és nem fordítva.

X Scorpio-val nekem semmi nem fog változni, mert mindegy mit tud, ha nincs rá olyan stílusú játék, amire felkapnám a fekem...

Ez az én saját okom arra, hogy miért pörög többet a ps4.
    Lehetséges, hogy több kicsién kommentel a neten, és pont azoknak a kommentjébe futottál bele? Vagy télleg mindenki más hardverpéniszhosszt méreget?

Ki tudhatja, mi az igazság.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.11. 13:36:22