status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Amit szerintem senki nem von kétségbe, hogy már azért is megéri a játékot 1x látni, ha a story meg a gameplay baszottul nem érdekel valakit, mert hogy egy olyan érdekes világot alkottak, amit még sci-fi filmekben is nehezen találok, láttam, az megér még annyit is hogy végigbotorkálok a mapon megszemlélve a világát a játéknak.
Lehet a Horizon mellett mással is játszani, kiegészíteni más stílussal, mindenki azt hiszei hogy 1 játékból áll az élet és válogatni kell, muszáj....
Holott egymást szépen kiegészítik.
Ha nem élvezném a játékot gameplay terén akkor is olcsón megvenném és végigjártam volna, mert olyan a világa, egyedi, amit más játékban nem látni, a legtöbb játék stílusszegény, ötlettelen, csak a nagy ötlettelenség sugárzik belőle....
5 év melója van benne, ilyet nem fogsz látni sokszor, lehet keresni utána egy másik játékot, egy puzzle játékot, ahol meg az agyadat tornásztadtod, de ezt a világot nem kapod meg más játéktól.
Akit ez érdekel, az ezt nem kapja meg máshol. Sehol, még film sem igazán ugrik be.
Ott az Order 1886, ami a kompromisszumai ellenére is élveztem, nem tudom azt mondani hogy megbántam hogy megvettem, mert örülök hogy részese lehettem eme kalandnak is.
Akinek ez kevés, nem tudom érte okolni, csak tanácsolni, hogy ne vegye meg és játszon neki tetsző stílusokkal.