status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Mozes #71066 Ezeken a konzol vs PC vitákon mindig jót nevetek :) de mondjuk lehet azért, mert szerencsére én mind a kettőt megengedhetem magamnak. Szerintem a két cucc össsze sem hasonlítható. PS4 130.000Ft-be kerül egy normális PC meg ~350.000Ft, ekkora is a különbség a két cucc között értékben, de ez nem azt jelenti, hogy a drágább a jobb. Imádok a konapén ülni és mondjuk Uncharted-t vagy Fifa-t nyomni egymás ellen a kersztfiaimmal a tv-n, sokkal jobb mint a PC elött kuporogva ezt tenni. Viszont mondjuk egy DCS:A10-et egy komoly joy settel vagy Total War Warhammert nyomni PC-n meg nem sok minden tud szintén überelni, de mondhatám akár az esti gitározásimhoz tartozó zenék válogatását (miután játszottam a Battlefield1-el egérrel és billentyűzettel egy kört), amit ugyanezen a PC-n meg tudok tenni mikozben nézem hozzá az oktatóvideókat multitask-ban. Én nagyon szeretem mind a kettőt és örülök, hogy mind a kettő ott fekszik egymás mellett a kecóban.....ár/érték arányban mind a kettővel tökéletesen meg vagyok elégedve.
Minden annyit ér, amennyit adnak érte. 300.000Ft-ot tuti nem adtam volna egy PS4-ért, de 130.000Ft-t egyik iszonyat jó vétel és élménycsomag amit tud nyújtani mint célhardware.