status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #70836
    Ha már lenne az új netem én átcuppantanám neked, irányíthatod a gépemről ugye a játékot, de arra még valszeg nyárig kellene várnunk. :D

Figy ez sem másabb egy mezei sandbox játéknál, azért oszlanak meg a vélemények, mert ez a normális, nem létezik ultimate sandbox téma.
    Ki dönti el hogy mi mennyire jó? A játékos...

Ha élvezed, szereted a stílust, akkor jó gém, ha nem élvezed és mondjuk más stílus vonz, akkor hiába mondja bárki neked hogy jó, akkor sem fog érdekelni és lekötni.
    Nem azért szeretem ezt mert xy féle mellékküldetések vannak benne, hanem én más miatt élvezem, nekem pl a gameplay, harcok, lopakodás tetszik ebben, meg a játék világa.
    Valakit a sok mellékküldetés, valakit meg simán a fő story .... És van akit semmi nem fog meg a játékban.

Gondold el létezenek emberek akik a GTA 5-öt sem értékelik semmire, olyan szempontból, hogy elismerik hogy tuti jó annak aki fogékony erre a stílusra, de éppen annak az adott embernek semmit nem ér.

Haveromat hülyének nézték egyszer, mikor bement a boltba a GTA5-el mert neki valami éppen azelőtti FPS shooter kellett, hogy ezt elhozza, és mondták neki, hogy bazze ez a GTA 5 mennyire állat, hogyhogy nem érdekli és cseréli el "gyengébb fps"-re?
    Hát mert leszarta...:D

Én ugyanígy vagyok ezzel, pl a GTA soozat hidegen hagyott, meg a többiek, de ahogy jött az RDR hirtelen függő lettem, de nem azért hogy hú mennyire durva mellékküldetések vannak vagy oszkár díjjas története, hanem full a stílusa megfogott, élveztem a gameplay-t ezt a vadnyugati puffogtatást, lovaglást, meg a néhány ilyen rejtett dolgot benne.
    Elmerültem a világába.

Ezt a játékot ne azért vedd meg mert 10-ből 7 embernek tetszik, hanem te nézd meg, ha kell próbáld ki.
    De ezt valamennyire érezned kell látszatra, hogy téged érdekel-e ez a világ, a robotdínók meg az egész ijjazós téma vagy nem...ha ez nem teszik, akkor hiába jó vagy rossz a mellékküldetés vagy fő story, baszhatod, már elnézést, az nem lesz elég.

Tudtommal még nem találták fel azt a stílust ami mindenkinek a stílusa, vagyis ez is olyan megosztó játék mint bármi más, akinek ez a stílusa annak perfekt, akinek nem annak soha nem lesz az.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.06. 22:26:46