status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Evoluti0N
    Na végére értem a Gravity Rush 2-nek. Hatalmas előrelépés az első részhez képest, pedig az is tetszett. Látszik már ezen, h nem csak átirat kézi konzolról. És itt most nem (csak) a grafikára kell gondolni. Tartalmilag is sokkal több van benne. Az első részben van talán 6 mellékküldetés. Itt talán 50? Valami olyasmi. Emellett sokkal nagyobb a terület, sokkal hosszabb a főszál is, a kihívás feladatokból is több van és változatosabbak. Emellett bekerült pár új képesség, valamint 2 új gravitációs stílus és egy ultraerősvagyokmindenkitmegölök fajta is, amit időnként lehet aktiválni. Meg online fícsörökkel is bővült a cucc, amik teljesítéséért Dusty Tokenek járnak, amikért különböző extrák járnak. Az online dolgok alatt kell érteni a kincsvadászatot, amikor egy másik játékos által készített kép alapján kell megtalálni egy kincset, majd neked lefényképezni úgy, h mások megtalálják. Emellett a kihívás küldetések teljesítése után kihívhatsz random embereket, akik szellemképként látják a te karaktered és versenyeznek ellened. Valamint csak úgy randomban lehet készíteni képeket a karakteredről, vagy akár a városról és ezekért is kapsz tokeneket. Szal összességében nagyon jó és összetett lett. Két negatívumként azt tudom felhozni, h a mellékküldik minőségileg eléggé hullámzóak. Tele van rengeteg ötletes, jópofa, vicces, sokszor fordulatos mellékküldivel, de akad pár, ami szimplán idegesítő és az ember legszívesebben kivágná a kontrollert az ablakon. A másik meg, h nagyon kell farmolni a gemeket, h fejlessze az ember a képességeket. Nekem a végére mindegyik képesség kb. 80%-ra lett kifejlesztve. Ki lehet 100-ra is, mivel van olyan acsi, de az rengeteg extra munka.