status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem Wesker-el van baj, hanem azzal hogy minden ember mást keres egy játékban, más az izlése.
Valakinek belefér ez a változás másnak nem. :)
Gondolom ebben egyet értünk.
Kicsit arra emlékeztet nagyon durva hasonlattal, mint a Witcher 3 meg a Gwent.
Ha érted mire gondolok, utalás van a game-re, de ettől még nem minden Witcher rajongó hasal el a Gwent miatt mert pár apró dolog van benne, de amúgy meg az egész játék nem hozza azt az érzést, annak, aki a W3 konkrétan annak szerette, ami.
:)
Én a pt demoját sem tudtam soha értelmezni mint sh cucc, csakis mint egy érdekes új gém.
Nem tudok más nevében beszélni, de Weskert ismerem és én tudom mire gondol, nehéz szavakba önteni, ezért nem is érdemes vele foglalkozni, mármint ezzel a vitatkozással, akinek a régi tősgyökér stílus hiányzik, annak ez nem elég, túl sokat változott.
A Re nem attól volt csak resi, hogy van benne 2 zöld növény meg belekben tocsogó, félelmetes horror.
Már aki ettől fél persze.
Lehetne visszahozni mai techben a régi receptet?
Hogy a kurva életbe ne.
Vajon a mai generáció inkább azt venné meg?
Nagy szart. Mert manapság az a hardcore téma nem piacra való.
Nemrég volt szó az ow videóban. Egy az ipar szemében eladható re kellett, ami nyúljon vissza az öreg klasszikusokhoz, amit még benyel a causal gémer és eladható.
Ez eladható. Hiszen megveszik.
Ha a régi részeket visszahoznák, akkor már játszanék vele.
Mondjuk én soha nem mertem hinni hogy bármikor is lenne ilyen, mert nem a megvalósításban van gond hanem a piac nem vennébe.
Ahogy és ami lett a DMC-ből is, meg szerintem sok játékból, még a Das széria is piachoz igazodott, bármennyire is kedvelem ettől független.
Sőtt a FFXV is, és a FFVII remake-et is már félve vàrom, hogy túl sok lesz az újítás. :)