status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Utólag ezért meg köszönetet kéne mondanom, legalábbis abban hogy felvilágosultam mi az az ellenszenv talán ami miatt nem vonz a játék, ez szubjektív téma.
A kulcsszó a stílus, ez amikor megemlítetted a Texasi láncot, na ott ébredtem rá, hogy a számomra ez a kicsit közönbösség talán innen fakad, abból méghozzá, hogy ez az üldös egy tébolyult ember baltával vagy tökmindegy mivel, ezt már az amcsi horrorfilmek, sok suhanc eljut egy elhagyatott erdőben egy elhagyatott házhoz, és tuti hogy örült/torz emberek ölik őket meg üldözik.
KB 100 ilyen amcsi csodához volt szerencsém, és ha már a trailer alapján látom hogy erről szól egy film, már sugárba hányok és takarom el a szemeimet.
Soha nem értettem pl a sziklák szemeit mit ajnározzák össze-vissza, akkora retek fos film szerintem, semmi kiemelkedő nem volt benne szerintem, sablon amcsi fasz horror... No mindegy, a lényeg hogy azon kívül hogy a RE sorozatot lezártam az 5. résszel, ez mint objektív külön játék, picit azért nem hat meg mert a demo-ból is kiderült hogy ez nem teljesen az a szörnyes/zombis téma lesz amit én szeretek filmekben, játékokban.
Ha meg nem szörnyes/zombis horror, akkor jöjjön a japó szellemes stílus.
De amitől sugárban hányok, az a Texas filmek, meg vámpír/vérfarkas faszságok.
Persze innentől ez már egyéni szociális problémám.:D
Igazából az Amnesia-Outlast sem fogott meg annyira....
Inkább én tartogatom az érzékszerveimet a CoTC következő részére, ami szerintem (vagyis miket írok....remélem), hogy marad a régi saját stílusánál, nem egy brutál horror, de az inkább elsodor majd magával. :)