status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Má hogy lenne baj? Ha baj lenne, nem ugrottam volna bele :)
    Csak a kezelése nem az igazi. Erről a 4k kényszerről le kéne pattannia végre a sonynak. A gépemben gyakorlatilag perpill ugyanaz a gpu van, mint a pro-ban. Mostéppen. Kipróbáltam rajta a wd2-t. Minden faszt padlóig tolva is is megvan a 60fps. Oké a procik nem összehasonlíthatóak, de mán csak be lehetett vóna reszelni.

A vidit meg nem hallgatom végig. Nem azért, mert feltétlenül minden ökörség benne, nyilván nem. De kimondhatatlanul unom az állandó nyivákot bármivel kapcsolatban. Én értem, hogy mindenkinek kínja van mindennel. De kérem, a pofázásolimpia ezen mi a faszt segít kérem? Minden nap elmondhatjuk, hogy mi nem jó. Változni ettől semmi nem fog, de ha állandóan csak az a téma ami nem jó, akkor minden nem lesz jó, méghozzá hamar. Egyrészt beszélni kéne arról ami jó, éspedig arról többet. Azzal körülvenni magukat, magunkat és lehet így is szelektálni. És közben nem lesz szarszag sem állandóan. Nem tudom honnan ez a vágy sokakban az állandó önsanyargatásra. Tegyék. Ne ott ahol én vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.24. 22:50:15