status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ulthane #68042 De amúgy elmondom, miért nem gondolom, hogy bárkit bármikor is átbasznának.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nyitás óta ismerem őket, az utcáról estem be hozzájuk, úgy haverkodtunk össze. Annak idején, amikor 2013 novemberében megjelent a PS4, mindenütt elfogyott előrendelésben, egész Magyarországon nem volt. Egy haverom a T-comnál dolgozott, náluk volt, ráadásul jóval olcsóbban, mint az akkor 130-as kereskedői ár. Tucatjával vettem tőle meg PS4-eket, és vittem a Gamertech-be, akik szó nélkül, a szóbeli megállapodásunknak megfelelően fizették ki kézbe gyakorlatilag a milliókat nekem. Soha, meg sem fordult a fejemben, hogy átbasznának, nem veszi át a konzolokat, kevesebbért veszi át a konzolokat. Számlával, mindenestül, szépen boltoltunk. Ők is örültek, én is, kerestünk mindketten szépen.
Az elmúlt években rengetegszer jártam náluk, számtalan vásárlást néztem végig. Mindenkivel maximálisan korrekten bántak, volt, hogy bár eladhattak volna valamit, lebeszélték a vásárlót, hogy inkább ne vegye, nem biztos, hogy neki való. Láttam garanciális ügyintézést, előrendelés bonyolítását, ahogy hívták vissza az előrendelőket, szóval abszolút minden volt már, amióta bejárok hozzájuk. Hidd el, semmi érdekük nem fűződne ahhoz, hogy téged egy selejt kontrollerrel vágjanak át, és így bezsebeljék azt a 2500 forint margint, ami egy kontrolleren van nekik kb. Egyrészt, nincsenek rászorulva sem, másrészt meg, a racionális érdekük az, hogy legközelebb is náluk vásárolj, miért szarnának a levesükbe egy selejttel, hogy többet ne menjél vissza?!
Az elmúlt években vettem én ott mindent, új, használt játékot, konzolt, nem egyet, nem kettőt, SSD-t, flash driveokat, adtam el nem egy nem két konzolt nekik, én bevallom, csak náluk vásárolok. Pont azért, mert megbízom bennük, és az áraik is többnyire baromi jók.
Egy szó mint száz, bér a véleményed a sajátod, és jogod van hozzá, valótlant állítasz.
S csak hogy lásd, nem a levegőbe beszélek hülyeségeket: ha bárkinek a jövőben bármi gondja lenne velük, nyugodtan szóljon nekem, segítek megoldani.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.01.14. 16:08:56