status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bandicoot #67860 A surroundját maximum olyanok dícsérhették akik még nem hallottak rendes fülest, nincs hallásuk,vagy épp fizetett cikkírók. 
Ez a sztereóból virtual surround ez az összes ilyen fejes estében vicc kategória. Volt jópár fejesem mindegyiken kikapcsoltam inkább,ezen is még ha jobb is a helyzet, és 1-2 játékban nagyon jó (például sport játékokban ahol tényleg olyan érzést ad mintha ott ülnél), 1-2 játékban viszont nekem gáz. Gyakorlatilag ilyen visszhangszerű effektust kap a hang térszerű érzéssel, amivel nagy gond nem lenne, ha a hangminőség nem romlana iszonyatosa nagyot. Például egy unchartedben - amiben láttam hogy ódákat zengtek egyesek a surround fejes hangzásról - ez is tönkrevágja a hangzást surroundban. ÉN sokkal jobban élvezem a kristálytiszta hangokat sztereóban (amiben egyébként ugyan úgy kb pozicionált hangokat kapsz), és hallani ahogy a kavicsok is gurulnak le a dombról, mintsem azt a tompa virtuális térhangot ami elveszi az ilyen apró finom hangokat az egészből, hiába adja azt az érzést hogy "körülötted" szól minden....
Hogy mi mennyit ér meg neked azt csak te tudod, én 85-öt se adtam volna ki ezért, a nagyon nagyon nagyon felső határom az ilyen 60k volt amit fejesre hajlandó vagyok szánni. Ha sokallod amit Totti vett szintén szépen muzsikál abban az árkategóriában. De várhatsz akár a Sony Platinum fejesére is,ha jól tudom a napokban nyomják ki az olyan 50-60k, a kérdés hogy fog-e úgy szólni amennyibe kerül (és végre megtanulnak basszust is tenni a fejesükbe). Vagy ott a TB Elite pro, 65k (ezt nem ismerem szintén új,de az eddigi olcsóbb TB-imből kindulva nem lehet gáz,nézni kell revieweket). Még lejjebb ott a TB Stealth 500/520 kb 35-40k között (az 520 ráncfelvarrott 500-as,jobb üzemidő,stb). Arról tudok nyilatkozni surroundban ugyan úgy kaka,viszont sztereóban az is szépen szólt Bass+treble boost módban. Kicsivel olcsóbban 25 körül TB Stealth 400. Lényegében ugyan az mint a TB500, csak nincs surroundja és a fülpárna kényelmetlenebb anyagból van.