status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bandicoot #67832 A virtual hangzás kikapcsolható.:)
Hangminőségre kb sennhei 595-598. De ezek is csak valami erősítővel, anélkül ds-ba vagy tv-be dugva jóval gyengébbek.Vezeték nélkül mindezt tudja. Zenében talán gyengébb ezeknél játékokban filmekben jobb. Üzemidő korrekt, még sosem merült le rendszerint ps-t rest módban hagyom automata 3 órára az állványon meg tölt ugye a fejes.
Gyakorlatilag az egyik ha nem a legjobb amit eddig hallottam. TB800 kicsit balanszolatlanabbul szól, viszont ott meg van BT és telóval is használható.
Annyi hogy a mikrofon nem egy durranás, ennyiért lehetett volna jobb.
Support jó, frissítgetik a 2016-ost.
Az audiofilek mindig ajvékolnak olyan nevetséges dolgokkal mint 30000-ért minőségi hifi füles jobbat szól - hiteltelenek, irigyek.
Van zsinórosba jobb valamivel olcsóbban. De az zsinóros, mikrofon nincs. És ps4-hez ha nincs mire dugnod csak tv vagy a ds, kell + erősítő is hogy így vagy jobban szóljon. És vezetéknélküli is van jobb cirka kétszer ennyiért mikrofon nélkül sennheiseréknél...
Én azért vettem mert 50ért ajándék volt. 100-at egy fülesért se adnék akármilyen jó.
Viszont az ilyen Strix és egyéb 50-60ezres gamercsodákat rommáveri.
Surround meg még ezen is felejtő. Ritka aminél jó. Kikapcsolva az igazi manna sztereóban.:)