status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Maxyka

>Lehet sajnos ilyen átalakító gecikkel, és a két kezemmel ölnék meg mindenkit, aki így csítel.

Azért a csít elég túlzás. Persze jó lenne ha a PVP multikban nem a hardver számítana hanem a gyors reakció idő. reflex (vagy hívhatnánk tehetségnek is) De rohadtul nem ez van. Aki jobban bánik az analóggal az nyer azt kész és ezzel mindent el is mondtam. Függetlenül én kitettem pár napja egy képet ide fórumra ,hogy meglett a siege-n a diamond persze nem áltatom magam van mit tanulni. iszonyat nem esik kézre az analog. Biztos az alien újjaim miatt Pedig űzőm a ps-t rendesen de ez az analog egyszerűen nem......
    A hardveres előnyre visszatérve akkor ide sorolhatnánk még a tv input laggot vagy a 4k-s tv-ket is. Vagy a battlefield esetében a több fps-t. Persze nem óhajtok erről vitát nyitni csak azt szerettem volna megjegyezni hogy ez a hardveres előny már létezik más formában. Akinek a kontroller jön be játsszon azzal akinek az egér az azzal, úgy se natív, ha reflexei és reakció ideje szar akkor így is úgy is lelövöm.

Egyébként német amozonról hétvégén érkezik a Xim4

Ha megakarsz ölni küldöm a címet
    Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.01.10. 00:24:19