121467

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    >1. Lehet-e egérrel és billentyűzettel játszani valahogy?

Lehet sajnos ilyen átalakító gecikkel, és a két kezemmel ölnék meg mindenkit, aki így csítel.
  • Tikal #67539
    oh jaj már smiley-val se megy át a vicc, jól kezdődik az év :)
  • TDC Geronimo
    bő 2 hónapon belül jön resi, horizon, switch + launch címek, ME. Kánaán lesz megint. Mondjuk tavaly év vége óta még nagyon véget sem ért :D
  • TDC Geronimo
    Prot vegyél mindenképp, ha most veszel gépet
  • Bandicoot
    Ha van 4k tévéd mindenképp a Pro ajánlott,főleg hogy olyan címek miatt vennéd ami ki is használná (Tlou például natív 4k 30fps-nél).

Adott a sima ps4 amiből 1216-osra (ez alatt van 1116,stb ezeket inkább hagyd) vadássz,csendes(ebb), kevesebbet eszik. Használtan olyan 60-70K között reális az ára 500gb/1 terával. A Slim egy csökkentett méretű gép,még halkabb (elméletileg) és még kevesebbet fogyaszt. Használtan ha látsz is vagy 80k-t kérnek érte,újonnan 90 körül van. Ha nem lenne 20-30K-val drágábban ott a PRO, ami jóval többet tud és fejlettebb tech van benne még ajánlott is lehetne...Viszont a pro-t is már árulgatják 100-105k körül használtan,újonnan 115-től 135k közöttig találgathatsz.

Tehát vagy sima 1216-os ps4 60k körül használtan. Vagy pro. A Pro-hoz még annyit hogy fhd tévén is kijön a fölénye a sima ps4-hez képest, főleg a jövőben megjelenő címeknél,de a régebbieknél is. A pénztárcádat meg te ismered. Slimre pénzt ne dobj ki főleg ha 2-3 játék lesz a cél.
  • TBTPumpa
    Jöjjön már!
  • n000rbi
    Még annyi, hogy a sima ps4-en és a pro-n van optikai hangkimenet, a slim-ről lespórolták.
  • Bandicoot
    Játéka válogatja. A Killzone-ban ahol olyan "súlyos" az irányítás ott szinte belőhetetlen pc szintűre. A COD/BF párosban viszont 1/1 pc szintre lőhető. És persze attól is függ milyen kütyüt veszel.
  • TBTPumpa
  • Evoluti0N
    Én azt olvastam, h nem túl jók az ilyen egerek. Vagyis hát az analóg kontroller mozgását emulálják, szóval közel se az az érzés, mint PC-n az egér. Sokan írják, h még az analóg karok használata is jobb célzáshoz. Gondolom megvan az oka, h nem nagyon vannak elterjedve.
  • darkSectorxxx #67529
    1. Elvileg lehet bill+egér, de ahhoz egy kb 10-15k-s adapter kell (úgy tudom készült ps4-hez is), alapon nem
    2. Van 3 PS4, van a sim, és a slim (mint a régi konzolok slim változatai, kisebb, kevesebbet fogyaszt, olcsóbb a gyártása stb), ezek ugyanazt tudják technikailag....és van a PS4 Pro, amiben húzva van a proci, és egy erősebb GPU dolgozik, ezt viszont másképpen használják ki a játékok, a hozzájuk készített peccs, támogatottság függvényében.

Pont ma lett linkelve, hogy a PRO mit tud a sima PS4/Slim-hez képest
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.09. 21:20:56
  • Evoluti0N
    1. Nem
    2. Ha van rá zsé, akkor Pro. Sok játék több FPS-sel, nagyobb felbontással, esetleg szebb grafikával fut. Ha nincs rá, akkor Slim és sima között semmi különbség sincs. Előbbi kisebb. Ennyi.
  • darkSectorxxx #67527
    kb. :D
  • mucsácsó
    Hígfos. Ez a 2 hónap után 50-60%-ra akciózós eset, 1 év múlva már azt se fogjuk tudni, hogy jelent meg Ghost Recon ebben a genben... :D
    kriminális :D
  • molnibalage83
    Van rá esély, hogy esetleg valamikor veszek használtan PS4-et. Soha életemben nem volt konzolom, a következő kérdéseim lennének.

1. Lehet-e egérrel és billentyűzettel játszani valahogy? PS1-gyel még toltam cirka 20 éve és agyfaszt kaptam a kontrollertől. Erős sejtésem, hogy PC-s sok évnyi TPS és egyéb játék után én máshogy nem tudnék játszani vele.

2. Milyen PS4-et érdemes venni? Nekem nem világos, hogy miben tud többet és másik PS4 a többinél.

Kb. két játék miatt venném meg jelen állás szerint . (Inkább 3.) The Last of Us 1-2 és az Uncharted 4.
  • n000rbi
    +1000
  • darkSectorxxx #67523
    Nézni is unalmas. :D
  • Moby
    +1
  • TDC Geronimo
    olyan a TPS anim, mint a falloutba. Magyarán iszonyat elbaszott :D

Nem tudom, de ez a játék engem annyira hidegen hagy hogy félelem.
  • Totti5
  • Totti5
    Mi a váratlan hely? egy gémer fórum?
  • Bandicoot
    Elég csak egyszer belefutni egy trollba aki váratlan helyen beközli röviden.
  • Totti5
    Szerintem már kint van az összes játék endingje amivel játszok vagy fogok. Sosem futottam bele semmibe, mert nem nézek meg ilyet. Felőlem csinálhatják...
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.09. 20:17:50
  • ppista
    A nagy kurva anyjukat. Most majd állandóan pánikolhatok, nehogy belefussak valahol.
  • n000rbi
    Atyaég!
  • TDC Geronimo
    4chanon már kileakelődött a horizon ending
  • Bandicoot
    Pffffff....
    RE 7 collectors... 46k..Játék nélküli....Játékkal 60k. Anyjuk pi***ját....
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.09. 18:43:19
  • darkSectorxxx #67512
    Még mindig a Tomb Raider ami szerintem a legtöbbet kamatoztat a Pro-ból...így a leírás szerint.
  • Totti5
    Minden ami fontos egy helyen.

Digital Foundry's guide to PS4 Pro game upgrades UPDATE: Diablo 3's 4K upgrade looks beautiful on Pro.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.09. 18:19:15
  • TDC Geronimo
    Dehogy hagyom. Tolom most is csak marha idegesítő. 1* már az AI miatt is elakadtam
  • TDC Geronimo
    Ez sose lesz jó. Eddig nem voltak képesek rendesen megcsinálni ezután se fogják
  • n000rbi
    Ha a kamera már maradt olyan,, mint a korábbi játékaikban (mert sajnos maradt), akkor: igyekezz a lehető legkevesebbet buzerálni analóggal, mert van saját "operatőre" a játéknak (nagyon indokolt esetben forgasd csak manuálisan a kamerát), L1-el pedig szemmel tudod tartani Trico-t, ha épp arra van szükség.
    Az irányításhoz én speciel hozzászoktam, ez sem jobb, vagy rosszabb a korábbiaktól. (azt persze nem mondom, hogy követendő példa, mert bőven lenne rajta mit javítani)

Ezek miatt ne hagyd abba, majd látod a végén, hogy megérte :)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.01.09. 16:47:46
  • darkSectorxxx #67507
    Én nem tapasztaltam még játékot amiben a kamerát javították volna, szerintem ez olyan mint a Das 3-ban a Dancer-nél hogy direkt olyan lassú a boss, itt is szerintem ezek azt hiszik ez így normális, nem is tekintik szerintem hibának. :D

Igazából minden nézőpont kérdése!
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.09. 16:41:08
  • Evoluti0N
    Azóta nem jött patch, ami a kamerán javít? Vagy most jobb, de még mindig szar? Milyen volt akkor előtte? :D
  • Bandicoot
    Pont ezért várok még vele és adtam vissza a kölcsönkapottat 1 nap után.
    Annó a réges régi ha jól emlékszem a prince 3d-ben volt ennyire idegesítő és hasonló a helyzet. És ez már akkoriban is szájhúzásra adott okot. Ha valamivel meg lehet ölni egy játékot amiben pontosan kell xy helyre ugorni az ez...
  • Kongy
    Le se lehetne tagadni, hogy a Team ICO készítette, már a SotC-ban is többnyire az irányítás volt a kihívás, nem maga a játék :)
  • TDC Geronimo
    last guardian...az a baj hogy a kamera és az irányítás kiöli az élvezeti faktor nagy részét. Ekkora trágyát még nem nagyon láttam külön külön se, együttvéve meg aztán ütős kis páros.
  • darkSectorxxx #67502
    Na kezdőődik! :D
    Amúgy ezt én is régen sokszor tévesen írtam, mert valahogy az ember agya jobban rááll, de ja.
  • darkSectorxxx #67501
    Ja én elismere annak ellenére hogy gyerekként kitűnővel végeztem, sokkal butább lettem öreg koromra.
    Már fiataloknak néztem a sulis cuccait és nen értettem már sok dolgot, amit régen egyszer már megtanultam.

Engem bárki javíthat, ezért soha nem sértődtem még meg senkire. <3

Meg ez a netes szar, szleng meg rövidítések, már kinevetnek a fiatalok ha nem vágod elsőre mi az az omfg meg csi meg bs meg df meg a lol.....

Azt írj magyarul normálisan, a magyar helyesírás a netes fórumok nagy részén nem értik.

Nem sg-re gondolok, hanem youtube, facebook meg a társai.
    Facebook-on két csaj írt egymásnak és azt írta: "szeri", ez náluk a szeretlek....

Hánytam is majdnem. De majd kinövik, vagy nem.
  • ppista
    Egyelőre, nem egyenlőre. :)