status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Gyanúm szerint olyan mellélövés lesz, mint az idei Mirrors Edge Catalyst.
2008-ban a DICE fejlesztett egy olyan játékot, amely bár megosztó volt, mégis új élményeket adott, teljesen új volt és sok játékos szerette. Azóta a DICE-től sokan leléptek, jobb sorsú fejlesztőcsapatokba.
2016: Mirror's Edge Catalyst megjelent. DICE játék ez is (tehát azt is mondhatnánk, hogy az eredeti fejlesztőgárda készítette), ám mégis olyan ez a játék, mintha valami kőgagyi csapat készítette volna, akiknek odaadták a Frostbite motort gyakorlásképp. Szinte kiöltek mindent abból a játékból, amiért a 2008-as Mirror's Edge szerethető volt.
És mivel a BioWare-től is számos kulcsember lelépett az elmúlt években (gyakorlatilag az eredeti Mass Effect trilógia rendezője, írója, producerei), így biztos vagyok benne, hogy ez a végeredményen is látszani fog. Már csak névben lesz Mass Effect és sokan a BioWare logó miatt azt fogják hinni, hogy ez az eredeti fejlesztőgárda játéka. Persze vannak ott olyanok, akik dolgoztak az eredeti trilógián is, de biztos vagyok benne, hogy közel sem lesz akkora eresztés, mint az eredeti trilógia bármely része. De majd a marketing eladja és az EA-nak úgyis a befektetők számítanak, nem a játékosok.
Horizonban bízom. Killzone játékokkal nem játszottam, de eszméletlenül néznek ki azok is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.31. 21:07:33