status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • wollnerd #66711
    A PS4 Pro Rest Módjáról lenne most kérdésem. A tegnapi googlezással csak addig jutottam hogy nagyjából csak 1 éves találatokat találtam hogy problémás a visszatérés a pihenő módból... Most mi a helyzet?
    Azt is olvastam hogy rest mode általában felgyorsítja a letöltéseket...
    Arról van pontosan kérdésem, hogy ha én a beállításokban, a "System power saving"-nál bekapcsoltam rest mod ferature-k egyikét jenen esetben a "Stay connected to internet"-et pipáltam be, akkor a "Timers to PS4 automatically turn off" beállításokban beállított időzítők NEM kapcsolják ki a konzolt, hanem pihentető módba helyezik automatikusan? A letöltések miatt a "general appications" 20 percről 4 órára állítottam be. (de így ugye a képernyő bevitel végig bekapcsolt marad.) Na de a beállításoknál a szöveget úgy tudtam értelmezni hogy akkor jelen esetben 4 óra múlva fog rest mode-ba menni, a bekapcsolt "Stay connected to internet" rest funció mellett?
    "Biztonságos már most (is) használni a pihenő módot, fixálták már a visszatéréssel adódó problémát? És most a PS gomb lenyomásával a kontrolleren ébreszthető fel a PS4? (azt is tudom már hogy manuálisan is helyezhető alvásba a konzol.)
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2016.12.26. 14:55:09