status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #66700
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Persze.
    Amúgy igen a szülő amíg lehet, amíg tudja védi a gyereket, nem véletlen van kint a karika a sarokban.

Csak a mai technológia a szülő ellen van, ez amúgy más területen is így van amiről folyamatosan megy a diskurzus.

Én mondjuk tudom magamról milyen vagyok, külön választom a dolgokat, természetesen a szülő nem tudhatja.
    És én is csak utólag mondom ezt amit akkor én sem tudhattam.
    Viszont durván hangozhat de így van, a szülő nem tehet semmit, csak halaszthatja a dolgot, aki hajlamos, az csak idő kérdése, hol mikor, minek a hatására válik olyanná amilyen.
    Persze próbálhatja befolyásolni a gyereket, de akkor még mindig ott van hogy a szülőnek egy bizonyos korban éppazért is ellene lesznek, még ha tudják is hogy esetleg az lenne a jó.
    Nehéz szülőnek lenni, nem is irigylem őket.

Viszont érdekes hogy amikor küldözgetik haverok a folyamatos balesetes meg nem is tudom milyen videókat, azoktól inkább elhatárolódom, nem szeretem, mert tudom hogy valós baleset, sérülés, videó.

Egy kibelezős kinzós, horror filmet meg vidáman nézek mert tudom hogy egy film....
    Vagyis attól érzem azt amit látok "könnyebben emészhetőnek" hogy azt hiszem vagy tudom, vagy mondják, hogy az egy film.

Viszont ha ebből kiindulok akkor elméletben itt jön a probléma, ha valaki összekeveri a 2 dolgot.
    Persze most nem találtam fel a spanyol viaszt.
    Nem véletlen van a legtöbb baleset, halálos baleset poénos"-nak tünő" cselekedetekből.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.26. 13:27:58