status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. a telekom kicsit elbuzult. Ezért is fogok váltani ha lejár a szerződés.
120-as net azt oszd el 8-al....
ez a lényeg.... ennyi a letöltésed mikor a játékokat töltöd le, vagy bármilyen adatot, mert a csávók bit-ben fogalmaznak ami nagyobb szabadságot ad és kurvajól hangzik.
Olyan mint amikor azt mondják itt van egy 500 eurocentes csomag, menj a boltba vásárolni, ott viszont euro-ban lesz a cimedli a polcon, amikor is neked 100-al osztanod kell. Vagyis a cimdeliken az 5 euro-ig terjeő szalámikat veheted majd le a polcról.
És akkor jön a buzi jogrendszer, törvény, mindegy minek nevezzük, amikor ők a sávszél 50%-át kell hogy biztosítsák, te hiába veszel 120-as netet, ha 60-as sávot kapsz, NEM MEHETSZ MÉG REKLAMÁLNI...
Vagyis te másodpercenként max 15 megát tölthetsz másodpercenként egy torrenten mondjuk, vagyis az 1500-as brrip filmet te 100 másodpercig töltöd.
És akkor itt jön még a wifi, amit nem csak te szopol be hanem pl én is, full ugyan ez.
Nekem a 20 megás netnél amit az elosztóm küld wifin a konzolnak 13.5, vagyis a kicsit több miint a fele, ezért nem nélkülözök egyelőre kábeleket a szobában.
Valszeg komolyan elosztóval, többet bírna, de ezért a fakkom fog váltani.
Vagyis amit látok nálad, ha jól értem még a fele sincs meg a sávnak, amit biztosítani kellene, akkor mehet a reklamáció, nagyon egyszerű mérd le 2-3x pár percenként rendesen pc-n kábelen a netedet, Ha nincs meg a 60, akkor mehetel reklamálni, akkor télleg gáz, illetve még ha ingadozik, sok mérésnél frankón nagy ingadozások vannak, akkor valszeg egy olyan vonalon vagy ami sokszor terhelt, megintcsak mehetsz panaszra.
Amúgy tudomásom szerint a leggyorsabb (magánszemélyként elérhető csomag) az 1000-es net, ami 125 MB másodpercenkénti letöltést jelent.
Én amúgy stabilan kapom a sajátomat, csak zavar hogy még mindig 1-es a feltöltés, ami 125kb-al tölt fel másodpercenként, ami manapság alapnak is kevés.
Ezért szépen intek majd nekik, azt megyek át a másik szolgáltatóhoz....bánom hogy eddig vártam.