status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Totya42 #66586 Ez a watchdogs 2 nagyon jó lett. A karaktereken túl kell lendülni, nem nézni őket, megéri mert nagyon jó amúgy a játékmenet. Az online coop piszok jó. És változatosak a küldik. Tetszik. Jobb sokkal, mint az első rész. Ha komoly karaktereket tettek volna bele, egy komoly körítéssel történetben, akkor simán kiváló játék lenne. Így csak simán jó.
Belenéztem az FFXV-be is. Hát az a játék valami kegyetlen jónak tűnik. Egyenlőre még csak az első fejezetet játszottam le, mert most már befejezem a watchdogsot, de utána teljesen elmerülök majd az FFben. Japók olyan grafot tettek le, hogy csak tátom a számat. Brutális. És a gameplay is jónak tűnik elsőre.
Ja és pron mindkettő hibátlan, olyan álleejtős mindkettő, hogy csak kapkodom a fejem és csont simán fut mindkettő. Ha van is bennük pramepacing hiba hát én most szerencsére egyiknél sem éreztem, pedig az ilyen egyből szemet szokott szúrni. Valószínűleg már mindkettőt patcholták.
Ja watchdogsba az a vízeffekt. Uram atyám de komolyan néz ki. Az év legnagyobb pozitív csalódása eddig. Mondom felesben így 6 rongyért vegyük elmegy majd lesz valami. Hát nem számítottam, h így bejön majd.
Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.12.25. 00:33:20