status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Oksa, néha meglátja lényeget, de tegyük fel minden kritikájának 50% hiteles azaz minden második (ami már jó arány lenne nála) mi lenne ha Te ilyen hatékonysággal végeznéd a munkád, hogy amit kiadnál a kezedből annak fele szar/használhatalan, de kb ez szinkonban a nagy játék kiadók saját elvárásaival is...
Pl: ha COD-okta alapul vesszül és itt most csak a single kampányt veszem szigorúan, akkor szinte az összessel toltam és már az első bemutatón láttam, hogy ez bizony sokkal igényesebb lesz, mint az elmúlt évek kampányai és már meg se lepődtem mikor a tömeg melyik irányba mozdult, hogy ezt tartják a legrosszabnak...de persze amikor mocsokszar akkor meg a hype és tömeg üdvözül. Nemtudom de remélem más is látja ezt. Számomra ez COD singe az utóbbi (felénél vagyok) évek legjobbja, pontosn amit már az első videókon is lehetett látni.
A problémát abban látom, hogy nem igazán ismerik maguk az emeberek és emiatt nem is tudják mi a jó nekik, éppen ezért ülnek fel Hype vonatra s és csalódnak hatlamsat vagy épp élből fikáznak le valamit, ami tényleg jó csak nem láják meg benne. Ehhez nem játék, hanem önismeret kell! Mivel ez nincs, ezét mennek a tömeggel és ezt a tögegmassza véleményt lehet nagyon szépen formálni/rányítani, amire a kiadóknak tökéletes is.
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2016.12.24. 14:26:17