status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem a szobor kell. Nem erről szól.
A KZSF-ről rengeteget írtam már. Hogy mennyire nagyra tartom őket, hogy a generációban egyedüliként időre letették a tutit. Szinte hibamentesen. És hogy egyúttal egy hamis ígértet is a többiek számára, de ez nem az ő hibájuk volt. Hogy mindenki azt haluzta, hogyha ezzel nyitunk, akkor milyen lesz a folytatás? Nos, mamár ezt tudjuk. Kibaszott erős kezdés után iszonyatos visszaesés, bénázás, rage, stb... Ne vegyük át újra. De nem rajtuk múlt. Fölélőttek mindenkinek.
Viszont én abból még egy bolti verziót sem vettem soha :(( Később már nem lett volna értelme, meglett digitálban, szal én most törlesztek nekik. Ez az én személyes ügyem velük, tudom, hogy rajtam kívül más nem is feltétlenül értékeli őket ennyire magasan, nekem erre megvan az okom.
/ami nekem a gow3 volt a ps3 érában, az a kzsf lett a ps4-ben. Nem feltétlenül a legjobb játék, de a legmeghatározóbb, az a cím attól a stúdiótól, akivel és amivel én magamban definiálom az adott platformot. És ebben benne van a produktum minősége, a csapat elhivatottsága, a körülmények, a többiek telejsítménye, stb.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.12.18. 20:43:43