PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
ha ez is annyira lesz jó mint a 3 akkor nagyon jó lesz nekünk xd
TDC Geronimo
Mindenki ezt mondja ennek ellenére sose lesz box vs ps multi

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Biztos ez is tetszeni fog a rajongóknak, én Ubitól 1 játékra lennék kíváncsi ha jönne egy új POP, a többi hidegen hagy, még ha bármilyenhiperengine is fut alatta.
Föltételezem ez a Divizsön endzsinnel fog menni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.06. 20:02:14

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Pedig nem olyan rossz. Vagy 3x futottam neki, de 3. elkezdtem egész máshogy játszani (szinte kizárólag a hackerképeségekre építeni), és úgy eléggé bejött.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Azért az elején izgisebb cuccnak tűnt szerintem.

Myselor
engem kezdettől fogva nem érdekelt.tudtam milyen elcseszett valami lesz.így is lett 😄
darkSectorxxx
"Overwatch - nem kizárt a cross-platform játék

Egyelőre mindenki csak a saját platformján lévőkkel játszhat, de az Overwatch készítői nem tartják kizártnak, hogy később összekössék egymással a két konzolos játékosbázist."

Hallom a pezsgők pukkanását. 😄

darkSectorxxx
Én az első résznél még valami nagyot gondoltam mikor ledemozták, de mikor pc-n játszottam, eléggé elment a kedvem tőle.
Mitnemondjak ez így összevágva akció közben jól mutatott, de amikor te mész a játékba nekem nem tetszett.

Persze láttam hozzá modokat is, elég érdekes. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.06. 19:47:07

Totti5
Nem volt az baromság. Jó kis gunplay + cover kombó ki lett terjesztve környezeti manipulálással. Lehetett sunnyogva szopatni az enemyt. Autós üldözésnél meg olyan káoszt lehetett csinálta hogy örömn volt nézni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Myselor
jaj ez a hekkeld meg a világot baromság 2 .rosszul vagyok tőle <#wow3>
darkSectorxxx
Nocsak, talán egy szimpibb karakter?

darkSectorxxx

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.06. 18:20:28

darkSectorxxx
Akkor ezért jön. <#vigyor5>

Moby
Nagyon-nagyon vonzó koncept, vonzóbb, mint valaha, de rengeteg a hiba továbbra is 😞 Persze ki fogják javítani, mert én bennük még bízom. És kurvajó lesz. Markmywords 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.06. 18:15:58

Totti5
Élettelen, kihalt, PS2 idejét idéző feeling, tempó, desing. Ez mellett így ebben a jelenlegi formájában elrobogott a világ.

Totti5
A végeredmény szempontjából nem egyértelmű. Volt, nyilván volt mindenki análisan bevizsgálhatja, a google kidobja, de ha valaki megnézi a normálisabb elemezéseket akkor látja hogy mi is volt.

Moby
Ez pont olyan gyenge lett, amilyennek a kampány elején tűnt 😞 Akkor még úgy voltam vele, hogy nem akartak még sok munkát beletenni, de nem. Iszonyatosan gyenge az egész koncepció, és a megvalósítás is elképesztően sótlan.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.06. 18:05:45

Seth
Holnap meg suttyomban jön a Psychonauts remaster 😄 , illetve a FF12 is jön HD-be 2017-ben, ahogy az várható volt, kár hogy a legrosszabb élményem volt FF-ek közül, mert egy offline MMO hangulatát keltette, érdektelen karakterekkel és sztorival

PSN ID.: Beegabor

Seth
Remélem nem fognak minden trailert kiadni,,szivárogtatni, élőben akarom majd nézni az E3-mon 😄

PSN ID.: Beegabor

Bandicoot
Qb-ben is volt jócskán, hát még a divisionban...

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Totti5
Sok minden más mejelent idén...

Far Cry Primal
Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2
Dirt Rally
Ratchet & Clank
Dark Souls 3
Uncharted 4: A Thief's End
Quantum Break
Tom Clancy's The Division

Ezek egyike sem volt olyan hogy óriási eltérés lenne, vagy nem is volt. Persze mindenről lehet nézni pixelenkénti összehasonlítást, de annak aztán már végkép semmi értelme, h keresni a "hibát" direkt. Brutál szép játékok ezek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.06. 17:46:48

TDC Geronimo
Biztosvót'

Launching February 28, 2017

TDC Geronimo

gameplay

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Amiga
Azóta, hogy mondták, kevesebb eladott példányra, de mikrotranzakciókból nagyobb bevételre számítanak, én sem követem. Pedig az AW és a BO3 elszórakoztat, de valami nagyon nyomós érv kell, hogy ránézzek majd az új részre.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

mucsácsó
Rosszul alakulnak a Call of Duty Infinite Warfare előrendelések

naháááát.... 😊)) még a végén megjön az emberek esze? (kétlem... 😄)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.06. 15:36:29
Amiga
Nem szép, ezzel egyetértek, vannak látványosabbak a piacon. Inkább funkcionális.
Én nem követem különösebben ezeket a downgrade-dolgokat. A generáció elején még szerintem optimistábbak voltak a gépek képességeit illetően a fejlesztők, és azokat a trailereket nyíilván valami csúcs-PC-n kotyvasztották össze. Aztán jött a realitás talaja és beáldoztak ezt-azt a játékmenetért.

Számomra ez a téma a Watchdogs-nál még ütött, de mostanra tudomásul vettem. Sok szép játék van így is, és ha ezen túl tudunk lépni, azért a lent belinkelt videón sok élvezetes program van.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.06. 15:12:17

TDC Geronimo
Imádom winstont 😄

mucsácsó
Trú. Egyedül mostanság a Doom volt olyan, amit ahogy bemutattak, azt simán hozta is végleges formájában, és nem lett semmi downgradelve, bekamuzva... erre is valahogy csak a jóöreg id képes 😄 Abban van valami fizikaféleség is, bár nem egy nagy valami... 😄

...vagy még talán UC4, de annál is ment a hápogás 😄
Tikal
Nem, nem vállalhatatlan, de nem is szép.. ezt kb mindegyik review-ban megemlítik. Emlékszem mikor játszottuk a bétát haverral a SWB után, mindkettőnknek ez volt a gondolata utána: jó játék jó játék, de nem szép 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Amiga
Igen, de a Battlefrontban meg gyakorlatilag nincs fizika, meg rombolhatóság, ami itt elég erős. Vagyis a motor másra van tervezve, mást számol. UBI-nak is igen jó játékmotorjai vannak, és a Siege messze nem vállalhatatlan konzolon sem.

Totti5
Szemét akad ( Homefront és társai ), de az EA és Ubi címek pont nem azok.

Myselor
én az uborkát utálom mind közül a legjobban mondjuk nem is játszok már egy játékukkal sem.ea-s játékkal sem tudom mikor toltam utoljára.csupa szemét szinte mind és átbaszás.
Tikal
Teljesen mindegy hogy más játékstílus, grafikáról beszélünk, két multi lövölde esetében.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Amiga
A Siege és a Battlefront tényleg ég és föld. <#taps>

Tikal
na neee, szeretem a játékot, de grafikailag eléggé alap...tegyük már mellé az SW Battlefront-ot, ég és föld! Siege pályák pedig ugye zárt épületek, nem pedig 40 játékos óriás térképek...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.06.06. 13:57:21

Amiga
+1

Amiga
<#banplz>
:-DDD
Amúgy igen. El is határolódom az efféle mordori beszédtől.

TDC Geronimo
Nem ronda konzolon se a siege és 60 fps

Harlekin
És pontosan az megy!!!Szokás szerint!!!<#nevetes1>
Moby
Mindenki. Kivétel nélkül Eljátszotta már a from is (das2-vel), Persze mondhatnák nem téma ez, mindenhol ez megy, erről szólnak a reklámok is. Igen, ez így is lenne, de a videójáték nem mosópor. Sose legyen mosópor! Rohadjon meg mindenki, aki azt akar csinálni belőle. Lehet üzlet, nekem avval nincs bajom, csak maradjon meg legalább nyomokban művészetnek.
A másik fő problémám, hogy aki kamut mutat be nekem, az nekem azt üzeni, hogy szerinte is szar amit csinál. Hát ha szerinte is szar, akkor meg hadd ne kelljen fizetnem is érte. Kösz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.06. 12:24:39

Totti5
CDP is élen járt, From is, NótiDog is meg sokan mások is.

Amiga
Ne írkáljatok ilyeneket, mert a másik konzol topikjába megint jól beleírja valaki, hogy bezzeg PS-en csak a fika megy, míg boxon élvezik a jobbnál jobb játékokat. :-D

Moby
Az igazi röhej, hogy ők ebben tényleg élenjárnak, de a ubi név helyett ki lehet írni a "VG Industry"-t is. És ennek az egyik generátora pl. az E3, és hasonló faszméricskélés. A másik meg, hogy sajnos büntetlenül megtehetik.

Tikal
ja, milyen gyönyörű fények voltak, animációk, aztán egy nagy fos lett a grafika, főleg konzolon, mikor először megláttam azt hittem ps3-as lemezt vettem

Myselor
hát a siege-nél a legnagyobb szerintem.röhejes amúgy kurvára😊
Rage47
mintha meglenne a kész játék, majd beraknák egy downgrade generátorba az egészet, és azt adják el.
n000rbi
<#eljen>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."