status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #66066
    Várj, nem, nem nem arra írtam ma hogy az 500 GB a kevés....felőlem 200 is lehetne, elég az annak amiket egyidőben játszok, nem gond....a probléma lényege, hogy a FREE GB kifejezés az a SONY-nál valami egészen mást jelent mint mondjuk egy PC-n, PC-n akkor sír a rendszer amikor télleg nincs elég hely.

Sőtt mit nekem PC, még X1-en sem láttam ekkora faszságot, régen PS3-on még megemésztettem hogy a duplája kellett, de itt?

Sajnos muszáj erről is beszélni, mert ez alapvető ostobaság, ha fennakadunk olyan dolgokon hogy mi hány pixel meg fps.
    Alapvető amúgy 2017-ben már alapnak számító ős technológiát szar homlokon a Sony......ezek szerint. :)

Most itt ez a NFS amit megvettünk, 22GB, de töröltem hogy legyen 125GB-om. Biztosra megyek, mert érted éhez a gép. :)

A Sony nem akkor hibázott amikor 500Gb-ost készített, mert az X1 is azt csinált, csak akkor hibázott, amikor olyan rendszert készített ami figyelmen kívül hagyja a fizikai, meg logikai törvényeket.

Support-ot ha felhívnám, hogy mégis mi van ilyenkor a fejemet tenném rá hogy 1 büdös szót nem tudna szólni érdemben.
    Szerintem k sem értik azóta sem, csak értetlenül állnak előtte.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.18. 15:45:51