PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Más. Tegnapi E3 és játékosünnep témához.
Ünnep! <#ravasz1>#ravasz1>
Ugye Ti is nagyon várjátok?? Én majd meg bele őrülök a várakozásba!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.06. 00:02:23
Adversus solem ne loquitor
(valamiért a sztór kitakarta a lemezeseket 😉))) )
---
totti! ha letoltad a doomot, átvenném! 😄
Forza.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
szerinted? 😉
(mindkettőt sokan ajnározzák, szal a minőségre talán nem lesz panasz egyiknél se)
Forza.
EDttől független a gyanú megalapozott volt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.05. 14:02:10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Igaz nehezen érsz a végére 10 óra alatt, de nem ez volt a megfigyelésem oka, hanem hogy abban a kategóriában ahol ezeke a címek vannak, mindegyiknél időlimit volt, amiket letöltöttem eddig, ebben láttam egy lehetséges összefüggést. 😄
Mondjuk ezért is érdekelt az idő, mert kicsit érdekes lenen ha 10 ora alatt végigviszi valaki, mondjuk 1 napon bellül, és lemondod az előfizut és visszakapsz az 100ft-ból mondjuk 800-at. 😄 Ezért is akartam tisztázni, mielőtt elvetem a gondolat magját, hogy én ezt ilyen olcsón majdnem végigvihessem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.05. 13:31:45
10 óra olyan játékok esetében van aminek "nincs vége". Sport, multiplayer, 100 órás RPG. Amit 10 óra alatt képtelenség végigjátszani, ami 10 óra alatt csak a felszínt kapargatja.
Single player játékok esetén pályamennyiség megkötés van és valamennyi időlimit. A teljes tartalmat kapod minden esetben az 1.0 full játékot, single és multiplayer acsikkal, minden funkcióval, de ésszerű korlátok közt vannak megkötések. EA Acces nem ingyen játszás, sosem volt az.
Ja, és 11k -ért vihető, nyilván patika állapotban.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tegnap rendre 60-70 meg 80as karakterek voltak amúgy
Azt hittem 2 féle vanik, a 10 órás limit, meg a játsz ingyen az alap kiadással.
Ha a Mirrors Edge Catalyst ( ami nem az ME2 ), akkor meg kell venni és végigjátszani, máskép nem fog menni. EA Accessban még mindig egy trialt kapsz, pár pályával.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.05. 11:48:35
/hoppá ez regelős téma.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.05. 11:45:30
Mármint hány óra alatt lehet végiggyepálni?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.05. 11:33:15
Techno amugy nagyon ott van,egy kis PDF az erdeklodoknek: Voxel Cone Tracing
V has come to!
Megérkezett a hivatalos megerősítés a Neverwinter PS4 portjával kapcsolatban, és már egy trailert is kaptunk hozzá.
Ahogy azt korábban már sokan sejtették, a Neverwinter tényleg jön PlayStation 4-re, érkezett a megerősítés a Sony blogján keresztül. Ha minden a fejlesztők tervei szerint halad, akkor a népszerű MMO már idén nyáron játszható lesz a Sony konzolján.
A bejelentés szerint a program ugyan nem tartalmazza a cross-play funkciókat, de legalább teljesen ingyenesen játszható lesz, ami azt jelenti, hogy még PS Plus előfizetés sem kell majd hozzá.
Amikor a Neverwinter PlayStation 4-re is befut, akkor már a bővített verzióval érkezik a konzolra, azaz minden eddig megjelent kiegészítővel, kalandmodullal és extra kaszttal együtt.
Egy pici keserűség azért belekerült az örömhírbe, mivel hiába van bármilyen csodás-mesés karakteretek a PC-s accountotokon, azt nem fogjátok tudni átvinni PS4-re (legalábbis a megjelenéskor). Mindenki tiszta lappal indul majd. Azért ennyi belefér."
és a tonna demo-ról annyit hogy én azt szeretném ha megint lennének meglepetések, pl demok vagy bizonyos játékok, DLC-k meglepetésképpen aznap este legyenek elérhetők, stb.
Ahogy történt már ilyen az elmúlt 2-3 évben!
Egyébként múltkor engem is összerakott olyan csapattal, ahol volt 40+ feletti szintű játékos, és felbasztam magamat azon, hogy mennyire idióták... 😄
Na mindegy, nekem a gamerünnep az, amikor leülök a gép elé, és nem lóg a bele a húszezres játéknak. Annak tudok örülni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.05. 01:52:28
PSN ID.: Beegabor
Lesz most egy nagybevásárlás a single játékok oké de ez a kettő Multi között már döntenem kell
(ha te nem nézed az e3at, nem beszélgetsz róla utána, nem is preordelesz többé semmit, akkor te már nem - de mivel ugyse fogod kibírni... (énse)...)
Forza.
Watch Dogs had the biggest launch of a new IP in the United Kingdom ever
Watch Dogs is the 17th biggest game launch in the United Kingdom of all time.
A week after its release, Ubisoft announced that the game had sold 4 million units worldwide.
December 31, 2014, Watch Dogs has shipped 10 million copies
WD jól láthatóan teljesített, megjelenés után nagyon sokáig stabilan ott volt a toplisták elején. Sokan akarták utálni és még ma is rugdosva van, de ez a felvásárlóbázist sosem izatta. Nagy siker lett.
Várom a 2. részt, GTA5 mellett a WD és a Mafia az az ótós sandbox ami minőségben a R* mellé tehető és szállítja az autós, város, TPS kombót. Nem olyan sok játék ez, de legalább Ők vannak akik ezt szállítják.
Ráadásul a WD egy remekül optimalizált és rettentő szép játék volt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.04. 23:53:54
Ami viszont igen hogy évente van 2-3 nagy event ahol a géming világ összejön és ünnepel. Azt hogy azon a 4 shown 4 órában mit tolnak le szép és jó, lehet rajta hümmögni, meg tömegbunyózni, de az E3 lényege ott van ahol a tömeg vagyis amikor megmutatják a játékot kis közöségnek ( pl ahogy szokott lenni a kivesézős Forza bemutató Greenewalt-al ). Amikor a nép játszik a kiállított gépeken. Tonna gameplay, demók, azokról amik idén jönnek. Ami meg 2 év múlva jön és van belőle egy bemutató azt mindenki oda teszi ahova akarja, nekem attól nem lesz rossz az E3 mert be kell mutatni mindent, ami még közel sincs kész, de úgy kell kinézne mint ami igen, ami viszont közel sem a végleges termék.
Forza.
de objektiven nem tudok. itt is sokan vettétek a unityt, az előzmények ellenére... pedig itt azért lehetett olvasni kemény kritikákat!
div: mennyien nyomták a bétát? ha nincs hirverés, vajon mennyien nyomták volna? szerintem a rossz reklám is reklám, a lényeg h köztudatban legyenek... aztán a kamuzással ugyan elbuknak valamennyi "nézőt", de valszeg ígyis megéri 😞(
anno egy időben figyeltem, hogy ha egy adott cím híreinél a hardwireden nincs hozzászólás, akkor az írtózatosat bukik - ha 50+ hsz, akár negatív is jön rá ujra és ujra, akkor viszont a cím nem tényként kezelhető bukta, max nem kiugró siker 😊) (semmiféle tudományosság nincs mögötte, se nem konkrét az ötvenhsz, inkább népi megfigyelés - ami szintén szokott hibás lenni 😉)) )
Forza.
És látom már csordogálnak is a fizetős elemek, ezt el tudnám viselni, ha multi menne ilyen single felvezetésekkel.
valszeg driveclubnál se számolgattak, avagy ha igen, inkább csak elméletben, a valóságot többé-kevésbé modellezve.
pedig az a játék is sokat tett a gépükért... (eleinte!!!!!)
Forza.
Div - egészen más tészta. Volt nagy kauzás, majd volt egy jónagy béta, tolta azt is fél világ, és rengeteg játékost megtartott. Akiknek jórészét azóta el is vesztette, de ez mindegy, de ha nem lett volna kamuzás, CSAK a béta, akkor is siker lett volna a kasszáknál.
Bár lehet volt baj, csak nem lett ennyire kibeszlve.
Most meg egy játék megjelenik, már az végett kell félni, hogy vajon lemegy-e 20 fps-re vagy nem, és a többi bug csak utána jöhet.
Meg mondom ez a villódzás sok játéknál kibaszott irritáló.
most a Tomb raider-nél megint kijut ebből nekem. (pc-n nem tudom ugyanez-e a helyzet, de feltételezem ott is vibrál lara pofája.)