status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #66056
    Látom faszán lejött e lényeg, néha csodálkozom, mennyire durván tök elbeszéltek egymás mellett, most pl mellettem.

Frankón nem a tárhely mennyisége a lényeg, hogy 500Gb vagy 1 TB vagy bármennyi.
    Leszarom.
    Letörlöm ami nem kell, Úgysem elég 10TB sem annak a mennyiségnek ami játékot összevásároltam, ha akarnék cserélnék tárhelyet, nem ez a gond, nem az a 10kpénz a baj.
    Nem a letörlés a problém, hogy nem tudok ugrálni azonnal 20 játék közt, hanem hogy ami VAN elvileg azt nem használhatom ezek szerint.

Mi a büdös fazsnak nem tudom kihasználni azt AMI MÁR MEGVAN???
    Ez a lényeg, ha cserélnék minek? Feleslegesen kicserélem az 500-as vinyót meg adjam el fingé-hugyé?
    Nem gond, csak az zavar ha egy MÁR megléő tárhelyen van 60GB szabad hely, ami nálam azt jelenti hogy SZABAD, NINCS LEFOGLALVA, akkor miért nem képes frissíteni egy játékot?
    EGY játékot, aminek a frissítésére 3.8GB kellene, mindössze, de ennek a 15Xösét kéri, valamiért! 15X-ösét!

Egy pc kineveti ezt.

Ha még PS3 lenne, oké kelljen 2x annyi, mert ott mindig a duplája kellett, oké, de bameg 8GB vs 60 GB az no.....

Vicc, VICC az egész.

És ahogy a többiek mondják, még infót sem ad, hogy mégis mi a reteknek ennyi, mennyi az annyi, minek annyi, hová merre?
    Csak törölgess amig el nem indul....pfffffffff.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.18. 14:36:56