status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totya42
    Ja én csak a saját tapasztalataim alapján próbáltam segíteni. Konzolra szerintem olyat érdemes csak venni, amit konzolra csináltak kifejezetten, mert rendkívül nagy különbség van és nem feltétlenül drágább sokkal. Szerintem Turtle Beach 500P alatt nem érdemes nézni. Az olyan 32ezer huf. Még a sony gold füles az, amire azt mondom, hogy elmegy, ha valaki nagyon árérzékeny, mert azt már 25ezer hufért lehet venni. De az az asus ahogy néztem 50-60ezer körül van és annyiért nem szabad megvenni szerintem. Annyiért bőven kapni olyat, ami ténylegesen konzol gaming füles. Én mindenképpen Turtle Beachet ajánlanék, vagy ha jobban el vagy eresztve, akkor Astro A40 vagy A50. Drágák, de meghálálja, mert tartós és tényleg olyat szól, amilyet semmi más nem konzolon. A kontrollerbe dugós fülesek meg abszolút a felejtős kategóriák konzolon, mert ott a kontrolleren keresztül minden szarul szól. Volt már nem egy nem két fülesem, a saját káromon tanulgattam mit érdemes és mit nem. Remélem segítettem azért a választásban.