PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Nincs Sőt. W3 perfekt, ott van megnézheted lassítva. Olyanba köpsz bele ami nem létezik. W3 mocapja végtelenül profi, nagyon nem lehet belerúgni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Fogalmam sincs, nem is érdekel, nem is néztem végig a videót és teljesen más perspektíva. A harc szisztémáját írta Gero, a mechanikát, a nézetet. Nekem sem jön be így első látásra, de majd kiderül milyen lesz a mélysége.

Bandicoot
Ma rossz passzban vagyok talán megkérdeznem sem kéne de megteszem: Ha egyszer leírják neked vagy 5-en hogy hagyd a francba a témát,ne szakérts akkor mégis mi a búbánatért kell csakazért is órákon át a totális fingnélküli és minden hozzáértést és tényt nélkülöző idegesítő megállapításokat tenni????
Közöd nincs a W3 animációihoz, semmilyen téren. A grafikai és animációval kapcsolatos minden egyes szavad gyakorlatilag a nevetségesen irritáló kategória akkora bullshit szinte bármikor amikor bármelyik jtáéknál megszólal ezen témákkal kapcsolatban, de csakazért is minden egyes alkalommal tolod és tolod, hiába írják le kapásból többen is amint csak egyetlen sort írsz le a témában hogy NE...Csakazértis....
Tényleg fejezd már be mert kezd idegesítő trollkodás kategóriába nyúlni....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.03. 22:03:27

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Myselor
ha nem látod mi a gond a hellblade-el arról már nem mi tehetünk hiába írjuk le újra.mindegy 😊 te másképp látod más tetszik neked .ennyi
darkSectorxxx
Valszeg pixelpontosan nem, mert 2 külön játék, 2 külön engine, de nézd meg a Hell-nél semmivel nem rosszabb a csaj mozgása vagy ellenfeleké....
Sőőőttt.....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.03. 21:42:15

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Oks akkor most magyarázd meg a Hell-ben mennyivel másabb az animáció harc közben?
Figyelek, hátha okulok.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Myselor
tudod hogy darky egy szakértő.megmondta ugyanolyan mint a hellblade-ben...közben közelébe se ér az ennek.
Totti5
Multkor már be lett téve lassított felvételben, direkt neked. Kb makulátlan az animáció.

darkSectorxxx
Ja és egy szóval nem mondtam vagy utaltam rá hogy ez rossz, vagy hogy a wicher rossz, vagy hogy a stílushoz képest nem jó. Csak csodálkoztam, hogy Gero-nak ez miért nem tetszik.

darkSectorxxx
Nem nem erre céloztam, mármint nem maga a karakteranimációkra konkrétan, hanem a fight.
Kb úgy mint Batman vs Mad max.

Totti5
Az a szép az egészben hogy semennyit nem kell.

"merev" animáció nem létezik, de azon már a W3 túllépett. Nyilván van a teljes szinematik animáció, ahol akció van, és van a beszélgetés ami nem kátszín, hanem gameplay, de az a W3ban is nagyon jó, változatos. Na ilyen nincs mondjuk az UC4ben, gondolom megint az az őrület jött elő hogy ahhoz kell hasonlaítani 200 órás RPGkt.

Nekem megérte.
750 óra játékkal 0.08$ jön ki óránként.
Jó lenne minden játéknál ilyen arány :-)

darkSectorxxx

Kongy
Nyomd a brawl-t, én annyira megszerettem Genji-t, hogy sosem hittem volna 😄 Sajnos a normál játékban sokkal gyengébb, egyből szétkapnak vele, de a brawlban aratok egyedül is. Egy egész Hanzo bandát le tudok vele mészárolni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo

Mucsácsó leszel este? 2 napja csak szívok és egyedül már kedvem sincs felmenni -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nekem is😊
darkSectorxxx
Oksi. Köszönöm.

38

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Mennyi órát kellene játszanom vele hogy másnak lássam ugyanazt a darabos animációt (vagyis ezt a merev komunikációt az ellenfelekkel)?
Pontos órászámot kérek. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.03. 19:09:15

darkSectorxxx
<#hehe>

Myselor
ezt inkább el se kezd.sokat nem játszottál a witcherrel ezekszerint xd
Moby
NE....ne! <#sniffles>

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Jólvan dark

darkSectorxxx
Érdekes, mert ugyanolyan mint a Witcher-ben.

Moby
Nekemis.

/a harc nemolyanjó, de a körítés nagyon hangulatos.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.03. 18:31:13

AntiHero
Nekem bejön 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Myselor
hát ez valami kurva béna.ezt komolyan ilyen jónak gondolják hogy így mutogatni kell?lol
TDC Geronimo
Ezzel a combattal még mindig nem vagyok kibékülve

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.03. 17:33:50

TDC Geronimo
Én már rég letettem róluk. Álomvilágban élnek, amiből nem akarnak még mindig felébredni

Harlekin
Na ebbe ez volt a szép ITT kizárt volt a lebukás.Ez úgy működött mintha lett volna valaki aki 16 órán keresztül felváltva nyomkodta ABABABABABABAB!És mivel konzolon nem tudsz scriptet futtatni így ott ült valaki és nyomkodta!<#nevetes1>
Moby
#RIPNINTENDO 😞

/szerk: le is halt, mondom a lényeget:
Nintendo NX mass production delayed to add VR features – report
Due to this decision, mass production will be moved to early 2017, instead of the previously reported mid-2016 target. Nintendo previously confirmed the NX will launch worldwide in March, 2017. Should this report prove to be correct, it may very well get the company to delay it.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.03. 15:26:47

Moby
Engem nem. Pikkpakk beficcen az ssd-ről 😛

TDC Geronimo
Engem witcherbe a töltési idő akaszt ki, főleg halálok után

Moby
Igen az, de a witcherekre különösen igaz, hogy az egész jóval, JÓVAL több, mint a részek összege. A fromjátékokhoz képest szar, de az átlagrpg-ktől lényegesen jobb. Nem ez a legjobb része a játéknak, de nem is annyira szar, hogy tönkretegye az élményt.

Kandurex
nem szeretem a bort 😊

de tényleg gáz, mintha egy nádpálcával fenekelném az ellent,.... a From ezt nagyon tudja érzékeltetni
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.03. 14:32:56

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Myselor
neked mindig savanyú a szőlő...a bor is?<#banplz>
Kandurex
Szép meg jó ez Wicser, de ez a súlytalan - fogpiszkálós harc....

Amiga
Az szép. :-)

Az a durva, amikor mmo-kra írnak valami farmolós scriptet. Bár ott azért keményen megy a ban, ha kiderül.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Még Joe-nak is feltűnt <#taps>
Joe OW review
Harlekin
Nem nem,ott nem megy semmi,a party chaten megy,mert ugye játszunk,meg néha benézünk ide röhögni,ha már ez ennyire érdekel!!!<#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.03. 14:02:48
Harlekin
Néha a mikrotranzakciót ki lehet cselezni!<#nevetes1>
Van ugye az ingyenes Battle Islands és abba van mikrotranzakció,de volt benne egy szerencse kerék aminél rájöttem,hogy nem lehet veszíteni,ha jó szériát dob be.(ez most már nem így van,szerintem miattam <#nevetes1>).így addig léptem ki be ameddig nem dobott jó sort.kb 10-15 ki be után jó volt.Ezért kicsit ügyeskedtem!Csináltattam cégemnél egy usb sticket ami felváltva ad pluszt 2 helyre,ezt beszereltem egy 360 as kontrollerbe.X1 ről stream pc re és ott pörgette a szerencse kereket így ameddig én az igazak álmát aludtam meg dolgoztam szépen termelte az aranyat.Nem sokat vettem ki a zsebükből csak kb 120000 ft-ot<#nevetes1>
Ez akkor lett volna a tuti,ha tovább lehetett volna adni,de sajna nem.Így csak jót szórakoztam,hogy akárkit meg tudtam támadni iszonyatos seregemmel!<#nevetes1>
Tudjuk, tudjuk, ide csak sopánkodni jár a sok Sonyfanboy, gondolom a totyikban mennek a jobbnál jobb játékélmény sztorik mert bezzeg ti(?) tudjátok élvezni (használni?) a gémeket, nem csak mindenben a tearinget meg a mikro-lehúzást keresni. Lejárt lemez.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Amiga
Írni is. <#banplz>

Lassú, (de nem erotikától) fülledt péntek. Ilyenkor még ez a diskurzus is jobb. Amúgy én úgy vagyok vele, hogy 7 millióan megvették 60 dolcsiért, az 420 millió. 1 hét alatt. Ezek után pénzt kérni még a skinekért, hát elmehetnek az anyjukba.

420 millió dollár
az több, mint
120 milliárd forint.

Tatyla
De a magasabb szint mire jó?ezt most komolyan kérdezem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
Olyan szinten beszéltek el egymás mellett, hogy az kabaré. Az egyik ódal aztat mondjahogy lesz majd pízért vehető fegyó, meg mifasz , a másik ódal, meghogy kozmetika van benne. Tonképp szórakoztató olvasni 😊

Izgatja a fityfenét. Öleljétek kebletekre jó szorosan és üdvözöljétek mindenben kitörő örömmel <#nevetes1>
Amiga
Ezt nem unlock rendszernek hívják (bár unlockolni is lehet, de az csak a beetetés). Ezt mikrotranzakciónak hívják. Olyan, mint amikor be akarod csukni az ajtót, és valaki beteszi a lábát az ajtóba.

Onnantól már csak róka/holló szituáció, ahol ugye a róka megpróbálja kiénekelni a sajtot a holló szájából (ahol a holló és a sajt te vagy és a pénzed).
Előbb-utóbb elég információjuk lesz, hogy melyik karakterrel játszanak a legtöbbet, és az majd kap egy ultra rare skin-t, amit vásárlás nélkül hónapokig tarthat megszerezni.
Trackelik a tevékenységünket, hogy minél pontosabban lássák, mire lennénk vevők. És az mind feloldható tartalomként fog megjelenni előbb-utóbb. Ez a szomorú valóság, a lehúzó üzleti modell, a láb az ajtóban. És a nagy Blizzard is beleállt ebbe a sorba.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.03. 13:18:59

Harlekin
25 ös szint felet NEM nő a szintenkénti xp szint a következő szinthez!25 ös szinten kb 7-10 meccsenként lépsz új szintet.PÉNZ nélkül!!!Ennyi...És akkor még mindig ott tartunk,hogy téged ez jobban izgat úgy,hogy nem is akarsz vele játszani,mint minket akik minden nap nyomjuk!<#kacsint>
Kandurex
Te valami fingszakértő lehetsz, hogy folyton a fingnélküliséggel jössz. <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.03. 13:10:29

Te szövegértésből tényleg ennyire nulla vagy?<#wilting>