PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Közöd nincs a W3 animációihoz, semmilyen téren. A grafikai és animációval kapcsolatos minden egyes szavad gyakorlatilag a nevetségesen irritáló kategória akkora bullshit szinte bármikor amikor bármelyik jtáéknál megszólal ezen témákkal kapcsolatban, de csakazért is minden egyes alkalommal tolod és tolod, hiába írják le kapásból többen is amint csak egyetlen sort írsz le a témában hogy NE...Csakazértis....
Tényleg fejezd már be mert kezd idegesítő trollkodás kategóriába nyúlni....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.03. 22:03:27
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Sőőőttt.....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.03. 21:42:15
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Figyelek, hátha okulok.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Kb úgy mint Batman vs Mad max.
"merev" animáció nem létezik, de azon már a W3 túllépett. Nyilván van a teljes szinematik animáció, ahol akció van, és van a beszélgetés ami nem kátszín, hanem gameplay, de az a W3ban is nagyon jó, változatos. Na ilyen nincs mondjuk az UC4ben, gondolom megint az az őrület jött elő hogy ahhoz kell hasonlaítani 200 órás RPGkt.
750 óra játékkal 0.08$ jön ki óránként.
Jó lenne minden játéknál ilyen arány :-)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mucsácsó leszel este? 2 napja csak szívok és egyedül már kedvem sincs felmenni -.-
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Pontos órászámot kérek. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.03. 19:09:15
/a harc nemolyanjó, de a körítés nagyon hangulatos.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.03. 18:31:13
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.03. 17:33:50
/szerk: le is halt, mondom a lényeget:
Nintendo NX mass production delayed to add VR features – report
Due to this decision, mass production will be moved to early 2017, instead of the previously reported mid-2016 target. Nintendo previously confirmed the NX will launch worldwide in March, 2017. Should this report prove to be correct, it may very well get the company to delay it.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.03. 15:26:47
de tényleg gáz, mintha egy nádpálcával fenekelném az ellent,.... a From ezt nagyon tudja érzékeltetni
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.03. 14:32:56
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az a durva, amikor mmo-kra írnak valami farmolós scriptet. Bár ott azért keményen megy a ban, ha kiderül.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Joe OW review
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.03. 14:02:48
Van ugye az ingyenes Battle Islands és abba van mikrotranzakció,de volt benne egy szerencse kerék aminél rájöttem,hogy nem lehet veszíteni,ha jó szériát dob be.(ez most már nem így van,szerintem miattam <#nevetes1>#nevetes1>).így addig léptem ki be ameddig nem dobott jó sort.kb 10-15 ki be után jó volt.Ezért kicsit ügyeskedtem!Csináltattam cégemnél egy usb sticket ami felváltva ad pluszt 2 helyre,ezt beszereltem egy 360 as kontrollerbe.X1 ről stream pc re és ott pörgette a szerencse kereket így ameddig én az igazak álmát aludtam meg dolgoztam szépen termelte az aranyat.Nem sokat vettem ki a zsebükből csak kb 120000 ft-ot<#nevetes1>#nevetes1>
Ez akkor lett volna a tuti,ha tovább lehetett volna adni,de sajna nem.Így csak jót szórakoztam,hogy akárkit meg tudtam támadni iszonyatos seregemmel!<#nevetes1>#nevetes1>
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Lassú, (de nem erotikától) fülledt péntek. Ilyenkor még ez a diskurzus is jobb. Amúgy én úgy vagyok vele, hogy 7 millióan megvették 60 dolcsiért, az 420 millió. 1 hét alatt. Ezek után pénzt kérni még a skinekért, hát elmehetnek az anyjukba.
420 millió dollár
az több, mint
120 milliárd forint.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Onnantól már csak róka/holló szituáció, ahol ugye a róka megpróbálja kiénekelni a sajtot a holló szájából (ahol a holló és a sajt te vagy és a pénzed).
Előbb-utóbb elég információjuk lesz, hogy melyik karakterrel játszanak a legtöbbet, és az majd kap egy ultra rare skin-t, amit vásárlás nélkül hónapokig tarthat megszerezni.
Trackelik a tevékenységünket, hogy minél pontosabban lássák, mire lennénk vevők. És az mind feloldható tartalomként fog megjelenni előbb-utóbb. Ez a szomorú valóság, a lehúzó üzleti modell, a láb az ajtóban. És a nagy Blizzard is beleállt ebbe a sorba.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.03. 13:18:59
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.03. 13:10:29