status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    "5-8 kiló alatt manuális szarok vannak. Automata fókusz-magasságállítás mellett értelmes képminőséggel milla alatt nincs. +kell egy rendes vászon és állandó sötét neki, meg a falak sem jók fehéren.
    A legmoslékabb régi lcd is jobbat tud tolni a milla alatti projiknál."

automata featurek kvázi feleslegesek - mitől állítódna el a kép egyáltalán?
    rengeteg motoros vászon pedig belőhető, meddig menjen le... az egészet pedig egy 12V-os trigger működtetheti, kvázi hozzá sem kell nyúlni sem a vetítő, sem a vászon távirányítójához :) (és aki akarja, az a redőnyt is bekötheti a rendszerbe ;) )

"2-3 millám lenne, annyiért én is gondolkodnék a projektoron...Aztán elfelejteném a picsbe és hozatnám a 70-80 colos 4k oledet...."

az ember nem csak gémingre vesz megjelenítőt... ;) én ennyiből vennék egy 55ös oledet és egy vetítőt.
    55 col felett ma a legalja elcédéket kivéve minden erősen túlárazott, sajna :(

"Majd elillan a lilaköd a képátló után és elkezd fájni a képminőség. :)
    Ismerős is így járt, volt 8 kilója, mondtam vegyen egy 55-60-as 4k oledet de nem, mert kicsi.... Megvette 450-ért a dlp-s csodát hozzá 2 kilóért a 3m csudivásznat a maradék meg projektorna falikonzol stb...
    Aztán jöttek a pár hetes lilaköd után a besérülések : manuális zoom, manuális fókusz...Elállítódik és macera. Belőni a vászonra szintén macera mert magasságállítás is büdös automatán."

valami nagyon el volt cseszve haverodnál ... egy vetítő nem állítódik el, normál esetbe oda és úgy kapod a képet, ahogy előző nap "hagytad" :)

"És a végső döfés mikor átvittem az akkori ps4-et bf4ezni ő a projektoron saját gépen én a másik szobában a samu tv-n... És biza képminőségre húgyba gyalázta a projektort holott az egy több éves fhd ledes samu....Most ott tart hogy költözés után megy az egész a vaterára és inkább kisebb 4k tv de milliószor jobb képpel. A ps4-e meg a tv-re van dugva addig is, projektor max mozizni...:)"

vetítőnek mások az erősségei - igen, a méret, többek közt ;) eddig akár mekkora tévét is néztem, egy idő után mindig nagyobbra vágytam.

amugy haverod milyen vetítőt akar eladni? engem lehet h érdekelne, ha tudsz pontos típust :)