status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    >van nem egy jatek PRÖ-n, ami nem hogy nem fut 60-al 1080-ban az erösebb hw-nek köszönhetöen, de meg 30-on se stabilabb a simahoz kepest, mert magasabb felbontasban renderelnek, majd vissza 1080-ra. wtf? pt.2

Ebbe nagyon belekapaszkodtatok, én nem akartam ebbe belefolyni, mert nem érdekem, hogy olyat védjek, ami nem érdemli meg, de pontosan kettő ilyenről tudok. Ha valaki többről tud ossza meg. Namost attól kettőtől én magam láttam sokkal több olyat, ahol komoly nyereség van. Információ annak a kettőnek a létezése, de ezt most úgy vezeted fel, mintha nálad ez lenne a dealbreaker. Miközben alig tudsz erről is valamit. Igen, informálódni kell. Eddig is kellett. És szerintem sehol nem normális, de mindenhol létező napi gyakorlat. Gyűlölöm, de nem tudom kivonni. Még rengetegsok pénzzel sem.

Nemtudom mi volt rémisztő. Vagy az mamár résmisztő, ha annak örülök, hogy 3 év utén sikerült megvennem iszonyatos szopásokat követően, amit éve szerettem volna? Szerintem ez még csak nem is felemelő, de szerethető sztori a hepiend miatt.