status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totya42
    Nem értek egyet azzal, hogy a grafika miatt játszók mentek át. Egyszerűen sok multiplatform játék nem futott jól az akkori gépeken. Ha valakinek volt pénze csúcshardverre, akkor már csak azért is átment, hogy rendes fps-el tudjon játszani. De ezt úgy állítod be, mintha ezek a játékosok kevesebbek lennének és csak a grafikát értékelnék. Pedig mondtam és tartom. Hogy habár a jobb grafika nem tesz jóvá egy alapvetően szar játékot, de egy jó játék jobb lesz a jobb grafika által. Szóval lehet hibáztatni, akik átmentek ugyanazzal a jóval játszani még jobb minőségben? Költői kérdés, mert nem persze. Tényleg annyi történt csak, hogy most egy köztes réteg igényeit is kielégítik ezekkel a gépekkel.
    "Ilyen gépekre akkor volt már piaci igény mikor a PS4-et kiadták....akkor merre járt a Pro?" Ezt a kérdést már Te magad megválaszoltad korábban. Ezek a cégek nem szeretet szolgálatok. Hanem a pénzre mennek. És az akkori óriási sikert el tudták érni az akkor ps4-el is. Akkor is kijöhettek volna a pro-val, de előtte még kaszáltak a simával. Ennyi. Ráadásul akkor 3 éve ez a mai pro drágább lett volna, ami akkor drágábban már nem ment volna és akkor ma nem lenne ilyen jó helyzetben a sony, hanem lehet csomagolhattak volna és ágyő.
    "miért is lenne elhanyagolva a régi konzol?" Szerintem nem lesz. Pont ezt magyaráztam sok kommenttel ezelőtt, hogy ilyen nem lesz. 2019 előtt biztosan nem.
    Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.12.04. 23:01:05