status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Totya42 #64876 Persze, hogy a pénzről szól. Ez sosem volt kérdés. De ha nem lenne piaci igény ezekre a gépekre egyáltalán, akkor be se próbálkoztak volna vele. Előző generációban nem volt konzolos alternatíva. Sokan át is mentek pc-zni, mert ami 11-12-ben ment konzol szinten az sokaknak nem felelt meg. És ezekkel a gépekkel ezt az elvándorlást akarják megakadályozni. Végre kielégítenek egy olyan piaci szegmenst, amit eddig le se szartak. Persze nem minden a hardver és a játékok a fontosak. A jobb grafikától nem lesz jobb egy alapvetően szar játék, de egy jó játékot jobbá tesz a jobb grafika. Ez sem volt szerintem kérdés semmikor sem. És igen ahhoz képest elég is volt mindig a konzol, hogy mit nyújt szemben a jóval drágább pc-vel. Értsd igen elég volt a konzol, mert az ugyan sokkal jobb pc csúcshardvert egyszerűen nem tudja mindenki megfizetni. Sosem mondtuk, hogy nem jobb a pc csúcshardver. De jobb. Csak megfizethetetlen sokunknak. Most kaptunk egy alternatívát, ami kicsit jobb grafika, de még megfizethető. Ennyi történt nem több. Nincs itt semmi oda kakilok, ahol eszek. Már csak ezért sem, mert ez egy hobbi csak nekem. Én nem ebből élek. Most csak adtak egy kicsit jobbat a kedvenc hobbimnál, ami még belefér a keretbe. Ennyi nem több.