status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    >onnan, hogy kussban van a gep? ennyi?
    Onnan, hogy...
    kusbban van. Na, ebben nem az a lényeg, hogy kussban van, hanem hogy nincsenek kilengések. Nincsen szélsőséges működés. Nincs határértéken pörgetett foshalmaz. Nincs húbazmegnaezzelhogyfogviselkedni őrület. Van viszont ma elfogadhatónak mondható streaming meg remoteplay. Nekem ez szempont. Pécén is. Midnenholaz.

>DF videoi alapjan ez a pöcsölösdi PRÖ dolog akkora nagy inkonzisztens gany

Pontosan akkora inkozisztens gány, amekkora inkonzisztens gány MINDENŐ ami megjelenik bármire. Vagy az vajon konzisztens, hogy a 140K-s vga-mon a bf1 4K-n megy hatvanat, de a mafi3 című fekélyből ugyanez nem gurul ki negyed annyi pixelen _BÁRMILYEN_ beállítás mellett? Vagy ugyanez az inkonzisztencia nem volt jelen a pro megjelenése előtt? Egyáltalán létezik olyan technológia (hardveres/szoftveres) szerinted amivel ez megszüntethető lenne?
    Mi a tököm evvel kapcsolatban az elvárás? Egy dolog létezhetne. Sokszor leírtam már. A sony elvárása. Csak ők meg a pénzt szeretik, nem engem. Evvan. A mai konzolok alapvetése ez: kapsz amit kapsz, a nyomiság árát levonják a pénztárnál. Ez már döntés, de evvel még nincs hatalmas probléma. Pláne úgy nem, hogy van alternatív útvonal (pc).

>1080@60? nincs.
    Most nyomtam. TF2 volt a neve. És nem 1080 volt, hanem ...sok. és 60. MINDIG. Ergo van. És van széjjelbaszó minőségű recsit. Nem 60, de a nagyonfasza harmincasból. És van játszahtó infamous. És van még, olyanok, amikből az látszik, hogyha kapnak jobb gépet, akkor jobban futó játékok születnek. És végülis a pécé is ezért van. Csak a dimenziók mások, minden ponton. Ja, jobb proci az jó lenne, de félek, mindenrejóplatform akkor sem válna belőle. A sok bénageci elbassza akkor is. Látom ezt pécén, meg látod te is. Persze mégtöbb lehetne mégjobb, ezt is látom, ezért sem mertem beleugrani day1. De aztán beleugrottam. A fentiek miatt. De akkor is úgy voltam vele, bármikor eladom, amint valami nem tetszik.

>estenkent dobok egy imat, hogy visszaterj hamar.
    HOVA? :D pont ottvagyok, ahol egy hónappal ezelőtt. Csak van egy ps4 próm, mert tetszett. SEMMI nem változott.