status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ez mondjuk tényleg kurvagáz. Meg ez a Plus is tényleg egy harmatos lófasz, hogy kvázi minden hónapban (1-2 kivételével) telefonos (vagy még "jobb" esetben flashjátékokkal) indiefossal próbálják kiszúrni az ember szemét. Nem mondom, hogy nem voltak jobb hónapok, de úgy összegezve egyik Plusos címnek se vettem még nagyon hasznát. Jó tudom, jön a válasz, hogy akkor nem kell akkor előfizetni rá... :)
Így meg is fontolja az ember... jó lenne, ha lenne egy olyan "Plus" változat is, ami tényleg csak multira van kigyezve, mondjuk félárért :'D őszintén néha olyan szar játékok vannak (ami tényleg a flashjáték kategória), hogy még a Libraryba se rakom be, mert nem akarom ott kerülgetni feleslegesen...nem is értem, hogy hogy kerülhetnek ilyenek fel PSN-re egyáltalán...na mindegy.
Vagy még esetleg az ilyen nagyobb Plus-os discountok miatt éri meg Plusozni... de az is ritka, ami TÉNYLEG annyira megérné. Fene se tudja már...
Viszont a Rise of the Tomb Raider 9000-ért az annyira nem rossz ajánlat a mai napra, talán... főleg ha felezni tudsz valakivel :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.12.01. 16:18:22